batterfly -> RE: da li sam pogriješila (31.8.2009 1:54:26)
|
Eh, draga moja, ja sam se nasla prije 3-4godine u obrnutoj situaciji...Dakle, ja sam bila ta kojoj se skretala paznja da djetetu oko "bjezi"....Ja nisam (do tada) nikad primjetila to na mom djetetu...Ali mi je i osoba(babica moja), koja mi je i skrenula paznju, rekla:"sine, oko bjezi sasvim malo, da nema sanse, da primjeti osoba koja nije medicinski radnik...(ali sam kasnije, kada mi je objasnila koje oko i kako "bjezi", mogla to primjetiti i na fotografijama, cak i onim starijim(kad je bio beba) i izgledalo mi bas upadno, a nisam primjecivala) Meni je samo bilo krivo sto ja to nisam primjetila ranije....kao majka...jedino to...A do groba sam joj zahvalna na tome...I nikada se ne bih uvrijedila i nasla povrijedjenom ako mi neko pokusava ukazati na neki problem(vezan za temu)...Naprotiv! Ko zna sta bi bilo da mi nije skrenuta paznja, ovako se sve lijepo na vrijeme rijesilo... Tako, da definitivno, mislim da nisi pogrijesila, ja bih uradila isto...Ako se i na prvu nadje neko uvrjedjen, na drugu ce, hladne glave, garant imati odjeka...(ako su roditelji kakvi bi trebali biti)....
|
|
|
|