|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipelice za djecu
4.4.2012 12:23:10   
ucitelj
nanika gdje si ih kupila

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2251
4.4.2012 12:34:24   
nanika
Uzeli smo u Merkuru na spratu, vec se sve skoro rasprodalo, ja slucajno naletila na ove

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2252
15.4.2012 14:34:54   
škorpija
danas tražili pape, forodod mu preuske, niti jedne nismo mogli zakopčatiuser posted image , zna li neko ima li pavle pape i koliko koštaju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2253
15.4.2012 16:04:11   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

danas tražili pape, forodod mu preuske, niti jedne nismo mogli zakopčatiuser posted image , zna li neko ima li pavle pape i koliko koštaju

draga, jesi li gledala u mercatoru u onoj alpini? mislim da oni imaju pavle...
a je li mora bas imati te pape?
R. to nikada nije imao u zivotu..mi samo furamo one mokasine-čarape i super su nam..u papama s đonom bi bio čini mi se sputan pravo po stanu...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2254
15.4.2012 18:10:12   
škorpija
IZVORNA PORUKA: pocahontas

R. to nikada nije imao u zivotu..mi samo furamo one mokasine-čarape i super su nam..u papama s đonom bi bio čini mi se sputan pravo po stanu...

ma mora u vrtiću, krećemo od maja aBduser posted image , a i on nije nikad pape nosio, ne znam kako će se navići, možda je zato za svake i govorio da ga žuljajuuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2255
15.4.2012 21:07:26   
leona81
ne mora imati te pape, mi nosimo ove kao R od Pocy u vrticu i super su nam...a ljeti nosi crocsice

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2256
15.4.2012 21:55:18   
teacher75
lana nosi pape od kad je prohodala zbog potpore zglobova, tako je navikla, pa ih ne skida, i kad negdje ide nosi ih

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2257
16.4.2012 9:06:32   
zagy
user posted image
I još svijetle dok hoda, preslatkouser posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2258
16.4.2012 11:54:42   
pocahontas

ma mora u vrtiću, krećemo od maja aBduser posted image , a i on nije nikad pape nosio, ne znam kako će se navići, možda je zato za svake i govorio da ga žuljajuuser posted image

ma meni su ove mokasine zakon..ne volim ni ja pape s đonom po kući, nekakko mi je rahatniji cini mi se kada je kao bos, bez đonova...probaj s tim..nece ni osjetiti a toplo mu i lijepo i ne klize se user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2259
16.4.2012 12:04:05   
Visnja RR
skorpija probaj sa Primo papama...
naravno u vrticu ne mogu mokasine jer djeca cesto hodaju po plocicama koje su hladne pa idu u WC gdje moze biti uprskano vodom od pranja rukica ili zubica i bla bla

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2260
16.4.2012 12:05:24   
leona81
meni je malo pretjerano da vani bude u cipelama sa anatomskim pa jos i u vrticu...u onim carapama - mokasinama je kao bosa, a u kuci hoda u carapama i ljeti bosa naravno...u vrticu bude u crocs, i kad npr ide u kupatilo...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2261
16.4.2012 12:06:06   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

naravno u vrticu ne mogu mokasine jer djeca cesto hodaju po plocicama koje su hladne pa idu u WC gdje moze biti uprskano vodom od pranja rukica ili zubica i bla bla

jest i meni su rekli zbog WC da su bolje pape sa gumenim đonom, probat ćemo primo samo ne znam gdje ih ima, čini mi se neka radnju u robotu na socijalnom da je imala primo ili su to bili cipelićiuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2262
16.4.2012 12:06:42   
leona81

pa imaju kozu dole i nikad se ne smoce? M je cijelo vrijeme u oba vrtica u njima, kao i vecina djece...cak su nam oni predlozili da im je to najbolje

Neposredna veza do poruke: 2263
16.4.2012 12:07:56   
ladyblue RR

ma meni su ove mokasine zakon..ne volim ni ja pape s đonom po kući, nekakko mi je rahatniji cini mi se kada je kao bos, bez đonova...probaj s tim..nece ni osjetiti a toplo mu i lijepo i ne klize se user posted image

moja je i u vrtiću i kod kuće u tim "čarapama"-mokasinama. super stvar.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 2264
16.4.2012 12:23:33   
teacher75

kod nas u stanu je taj problem, iako je toplo u kuhinji su skroz plocice a ostalo je laminat bez cilima pa ne volim da hoda samo u carapama iako bi ona radouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2265
16.4.2012 12:30:11   
Visnja RR

jest i meni su rekli zbog WC da su bolje pape sa gumenim đonom, probat ćemo primo samo ne znam gdje ih ima, čini mi se neka radnju u robotu na socijalnom da je imala primo ili su to bili cipelićiuser posted image

Primo imas i u Planici...vidjela sam u Grandu na Ilidzi...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2266
16.4.2012 12:36:02   
Nedi
Škorpija Pavle ima odlicne pape. N ima krofnastu nogicu, frodo program nam je uzak i nista nam ne odgovara. Pavle ima dvije vrste papa - sa rajfešlusom i sa gumom. Oba modela su predviđena za male krofnice a ovaj sa gumom je predobar. Mi svoje kupujemo u GMS-u u Vitezu i cijena je do 35KM.

Neposredna veza do poruke: 2267
17.4.2012 20:40:35   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Nedi

Škorpija Pavle ima odlicne pape. N ima krofnastu nogicu, frodo program nam je uzak i nista nam ne odgovara. Pavle ima dvije vrste papa - sa rajfešlusom i sa gumom. Oba modela su predviđena za male krofnice a ovaj sa gumom je predobar. Mi svoje kupujemo u GMS-u u Vitezu i cijena je do 35KM.

hvala na info, nama je pavle uvijek odgovarao pa kontam da će i pape

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2268
17.4.2012 20:52:21   
škorpija
e ovako nešto da mi je naći, znoje mu se noge pravo, kontam bolje otvorenije papa, nego ove zimske, a mrsko mi do BBI otići, jel ko vidio ove krajnje desno u drugom redu, be, http://www.obucapavle.rs/Patofne%20kolekcija%20deciji%20program%20Obuca%20Pavle.htm#thumb

< Poruku je uredio škorpija -- 17.4.2012 20:53:38 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2269
17.4.2012 22:28:04   
bananica

e ovako nešto da mi je naći, znoje mu se noge pravo, kontam bolje otvorenije papa, nego ove zimske, a mrsko mi do BBI otići, jel ko vidio ove krajnje desno u drugom redu, be, http://www.obucapavle.rs/Patofne%20kolekcija%20deciji%20program%20Obuca%20Pavle.htm#thumb

frodo, u astri u grandu

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2270
17.4.2012 22:31:57   
Anoniman

Primo imas i u Planici...vidjela sam u Grandu na Ilidzi...

Primo ti je najbolje uzeti u Cipelicima jer su oni njihovi zastupnici(malo su jeftiniji nego negdje drugo). Cipelice imas u Robotu na Socijalnom, u Merkuru na Otoci, u Nedzaricima pored cevabdzinice Venera, na Ilidzi...

Neposredna veza do poruke: 2271
18.4.2012 8:40:29   
mamabb
user posted image

mi smo kupili ovakve samo u djevojačkoj boji na sniženju 52KM

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2272
18.4.2012 10:11:25   
Emmy

IZVORNA PORUKA: mamabb

user posted image

mi smo kupili ovakve samo u djevojačkoj boji na sniženju 52KM

Slatke pravouser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 2273
18.4.2012 10:12:39   
Emmy

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image
I još svijetle dok hoda, preslatkouser posted image

user posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 2274
18.4.2012 10:46:43   
Nedi

Opet ja i Pavleuser posted image
U nasoj prodavnici imaju i ove otvorene. Ali i zimske pavle pape imaju rupice sa strane, ona dva mala kružića da se krofnice zračeuser posted image (frodo nema, skroz su zatvorene)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *