Emmy -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 10:07:49)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: Emmy IZVORNA PORUKA: mama alma RR Ima gdje sniženih cipela za cure, od 31 broj, frodo, primo ili slično, ovoj mojoj noga ko iz vode, Ja sam svojoj neki dan kupila froddo cipelice u Astri na Ilidzi, Grand centar, snizene sa 99 na 49, predobre za proljeca, mogu na pantalone, a i na suknjicu, i sandale sa plutom također froddo 31 KM, a bile su 79. Oba para su bila broj 31. I ja sam kupila baletanke Frodo 31 na snizenju - 79KM [sm=smiley19.gif] Ja inace sa obucom za djecu bas nemam srece, rijetko kada nadjem nesto bas povolno. Mada je i ovo 79 super, jer sam jesenje duboke cipele platila 119KM [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Pa to i nije neko snizenje, posebno za baletanke. Moj ti je savjet da ides u radnje koje su malo "zabacene" tipa Astra u Grand Centru na Ilidzi ili Astra u Robot Rajlovac centru, tamo ima mrak obuce, a cijene puno manje. Pretpostavljam da je to zbog manjeg prometa. Npr, ja u BBI u Astri/Borovu nikad ne gledam froddo za djecu, jer znam da cu rijetko kad sta naci, posto je to najprometnija radnja. Evo nam sandalica, samo se razlikuju u par detalja: http://shop.ivancica.hr/proizvod/165/
|
|
|
|