RE: Cipelice za djecu (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

milenium -> RE: Cipelice za djecu (19.3.2012 23:56:45)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja sam se veceras zaljubila u jedne frodove cipelice/tenisice...bas su nesto izmedju...ali kostaju 125!!! Fakat nisu normalni [sm=smiley29.gif]

Da nisu ovakve

http://shop.ivancica.hr/proizvod/2228/

Meni se svidjaju, ali su bas, bas pretjerali...

Istovremeno smo pisale..da, to su te, mada su meni one bolje jer mi je ljubicasta boja no.1...ali pretjerali nego sta!

jesu dobreeeeeeeeeee uh!

noga male surice nije krofnasta.normalna je. sad se mislim broj 20 ili 21[sm=zmeden.gif]

Mya_81 RR -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 0:01:16)

Milenium, je li to poklon za koji oni ne znaju ili?
Jer najlakse je da ti izmjere koliko je tacno duga nogica pa da onda po tim mjerama kupis cipele...

kaktuscic -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 0:18:55)

Mi smo kupili ove u Juventi na snizenju za 59 KM, stvarno su mekane i bas su radjene za siroke none, mali je odusevljen dva dana sam ih cistila poslije setnje jer ih nije htio skinuti ni u kuci.

http://www.amazon.com/adidas-Disney-Winnie-Friends-Inf/dp/B003V4B9RK

M kao Mama -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 7:42:10)

IZVORNA PORUKA: sirnica

http://imageshack.us/photo/my-images/109/img3012ns.jpg/
I mi se spremamo za vrtić :)

naše ovakve identične samo u curskoj boji, eno jutros ih je natantarila na noge, broj 31,5 mašala, dok krene u školu 36 nam ne gine akobogda

mala_sa -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 11:09:28)

Milenium moj sin ima 11mj i br 20 mu je knap; on ima malo krofnastu nonicu [sm=smiley36.gif]

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 11:20:56)

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Mi smo kupili ove u Juventi na snizenju za 59 KM, stvarno su mekane i bas su radjene za siroke none, mali je odusevljen dva dana sam ih cistila poslije setnje jer ih nije htio skinuti ni u kuci.

http://www.amazon.com/adidas-Disney-Winnie-Friends-Inf/dp/B003V4B9RK

preslatke su mis mo imali slične prošle jeseni samo su bile crne s disniyevim printom

teacher75 -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 11:51:59)

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja sam se veceras zaljubila u jedne frodove cipelice/tenisice...bas su nesto izmedju...ali kostaju 125!!! Fakat nisu normalni [sm=smiley29.gif]

Da nisu ovakve

http://shop.ivancica.hr/proizvod/2228/

Meni se svidjaju, ali su bas, bas pretjerali...

Istovremeno smo pisale..da, to su te, mada su meni one bolje jer mi je ljubicasta boja no.1...ali pretjerali nego sta!

jesu dobreeeeeeeeeee uh!

noga male surice nije krofnasta.normalna je. sad se mislim broj 20 ili 21[sm=zmeden.gif]

i ja sam ih juce gledala i kolutala ocima na cijenu[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]pa mogu za te pare kupiti 2 proslogodisnja modela i jos da mi ostane 10-20km. van svake pameti dati toliko za nesto sto dijete nosi samo jednu sezonu

pocahontas -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 12:28:42)

eno u bbi u lakonogom snizenje cipelica proslogodisnji modeli i moze se naci ponesto za svakoga...

nanika -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 15:45:49)

Hanice tene su slatke[sm=smiley1.gif]

Moja curica nosi 29, neki dan je isla kod ortopeda i dobila uloske. Sada nam je problem da nadjemo cipele ili tene[sm=smiley13.gif].
Ulozak je visok pa joj ispada noga. Sada ih nosi u gleznjacama ciciban ali sta kad otopli. Mislim da ce moci samo u duboke starke stati ulosci[sm=zmeden.gif]

Mamalica -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 22:02:56)

evo i nasih Froddo cipelica [sm=bravo.gif]. Kupili ih danas u Borovo radnji na snizenju za 53KM.

[img]http://www4.slikomat.com/11/0320/c8x-bb-002.jpg[/img]

mama75 -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 22:29:48)

IZVORNA PORUKA: nanika

Hanice tene su slatke[sm=smiley1.gif]

Moja curica nosi 29, neki dan je isla kod ortopeda i dobila uloske. Sada nam je problem da nadjemo cipele ili tene[sm=smiley13.gif] .
Ulozak je visok pa joj ispada noga. Sada ih nosi u gleznjacama ciciban ali sta kad otopli. Mislim da ce moci samo u duboke starke stati ulosci[sm=zmeden.gif]

Moze u svu ciciban obucu (sem sandala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Oprobano!!! tene plitke, tene platnene, baletanke .. u svaki model.

animagical -> RE: Cipelice za djecu (20.3.2012 23:00:13)

da li kod nas postoji pediped obuca?

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (21.3.2012 11:11:16)

IZVORNA PORUKA: animagical

ja nisam čula

pocy ima li u lakonogom sandalica i kakve su cijene

leona81 -> RE: Cipelice za djecu (21.3.2012 23:05:23)

mene interesuje jesu li u lakonogom snizene pape one za ljeto sa rupicama?

pocahontas -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 8:11:29)

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: animagical

ja nisam čula

pocy ima li u lakonogom sandalica i kakve su cijene

ima nekih proslogodisnjih modela sandalica kozni frodo, pollino, pavle oko 40 KM..
ja trazila neke onako za plazu ali nema...

i u intersportu u mrcatoru ima sandalica McKinely kostaju 20KM..ima brj 24 ali nama je malo...vecinom su ostale roze ili narandzaste..

M kao Mama -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 8:12:28)

Ima gdje sniženih cipela za cure, od 31 broj, frodo, primo ili slično, ovoj mojoj noga ko iz vode,

henna ze -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 8:32:47)

mi smo kupile ove na sniženju..45 KM za velike cure

http://www.ebay.co.uk/itm/347854-03-Puma-Flipper-Glitter-Women-White-Shell-Pink-EU-36-UK-3-5-/310348733952

pocahontas -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 8:38:11)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ima gdje sniženih cipela za cure, od 31 broj, frodo, primo ili slično, ovoj mojoj noga ko iz vode,

pa pogledaj u lakonogom,,nisam sigurna za broj ali eto...
i u ovim astrama i borovima i alpinama i planikama [sm=smiley36.gif]

Emmy -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 8:39:05)

Ja sam svojoj neki dan kupila froddo cipelice u Astri na Ilidzi, Grand centar, snizene sa 99 na 49, predobre za proljeca, mogu na pantalone, a i na suknjicu, i sandale sa plutom također froddo 31 KM, a bile su 79. Oba para su bila broj 31.

mama75 -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 9:50:19)

IZVORNA PORUKA: Emmy

Ja sam svojoj neki dan kupila froddo cipelice u Astri na Ilidzi, Grand centar, snizene sa 99 na 49, predobre za proljeca, mogu na pantalone, a i na suknjicu, i sandale sa plutom također froddo 31 KM, a bile su 79. Oba para su bila broj 31.

I ja sam kupila baletanke Frodo 31 na snizenju - 79KM [sm=smiley19.gif] Ja inace sa obucom za djecu bas nemam srece, rijetko kada nadjem nesto bas povolno. Mada je i ovo 79 super, jer sam jesenje duboke cipele platila 119KM [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Emmy -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 10:07:49)

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Emmy

I ja sam kupila baletanke Frodo 31 na snizenju - 79KM [sm=smiley19.gif] Ja inace sa obucom za djecu bas nemam srece, rijetko kada nadjem nesto bas povolno. Mada je i ovo 79 super, jer sam jesenje duboke cipele platila 119KM [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Pa to i nije neko snizenje, posebno za baletanke. Moj ti je savjet da ides u radnje koje su malo "zabacene" tipa Astra u Grand Centru na Ilidzi ili Astra u Robot Rajlovac centru, tamo ima mrak obuce, a cijene puno manje. Pretpostavljam da je to zbog manjeg prometa. Npr, ja u BBI u Astri/Borovu nikad ne gledam froddo za djecu, jer znam da cu rijetko kad sta naci, posto je to najprometnija radnja. Evo nam sandalica, samo se razlikuju u par detalja:

http://shop.ivancica.hr/proizvod/165/

Lady26 -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 10:10:10)

Joj mama75 kakvo je to snizenje....
Cuj 80 KM za baletanke....
Svaka vam cast....

Hanady RR -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 10:18:22)

mama 75...emmy je u pravu...
ja sma jučer bila u potrazi....
vjeruj ima do 50 Km starijih modela kao...
a mi imamo baletanke kožne roze koje sam u avgustu predprošle na sniženju platila 79 KM...nažalost samo u njih može mi starijoj uložak...

Inače ja najčešće uzimam obuću u astri ferhadija...pa meni ljubazne pordavačice iz drugih radnji nabave što hoću i što sma od vas čula da ima jeftino[sm=smiley36.gif]

upravo danas idem po tene platenen koje su po 33 Km frodo...za obe iste boje različitih brojeva....

I sve je bilo lako dok je ejdna bila u pitanju...meni se moglo da preživim sniženje 79 Km cipele...al sad kad ih je dvije...bogami žene ako naletim na jeftino kupim i broj veće za narednu godinu , moda me uopšte ne zanima ni hitovi[sm=smiley36.gif]

pocahontas -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 10:26:00)

ima li tih platnenih tenDa za djecake s uloškom? broj 25 ili cak 26 za ljeto?
ja gledala one pollino ali smo rade do br. 24 :( to nam je bas knap...

a koliko realno moze nogica da mu naraste sad u ovom uzrastu do ljeta? imaju li neki standardi ili je sve fakat indivudulano toliko?

Hanady RR -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2012 10:29:59)

teget su relano za dječake..
roze za curice...
s tim da curice imaju sreću da mogu nositi teget a dječaci baš i ne toze...

mi smo uzeli 27 broj mlađoj...znači ima brojeva ...
a starijoj 31

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>