M kao Mama -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (9.10.2009 10:10:57)
|
Drage mame , ja ne znam zašto bježite od Wunka i Prima obuće, ja sam Lajli i kod njih uzimala, samo uvijek strogo vodim računa da ima anatomski uložak, tako u Winku možete naći pristojne cipele, tene, čizme do 40, eto možda 50 KM sa uloškom, mada ima i onih bez uloška one su jeftinije, koža, uložak, što da ne. Druga stvar prima obuća ja sam Lajli zuela nekoliko cipelica, a prošle godine i čizmice i super su, nisu se raspale, e, treće imate na Ilidži u Grand centru i Tušu u Lukavicu radnju, ubijte me, ne znam kako se zove, ali znam gdje se nalaze, u TUšu je odmah desno kada idete uz stepenice do Benetona, a u Grandu do DM drogerije, njihova sva obuća ima ulošk,e kožna je i prekvalitetna, cijene prihvatljive. Ne znam, ja sam vidjela jedne Pavlove cipelice 83 KM, ali pravo da vam kažem razmišljam da li da ih uzmem, jer trebaju joj i gumene čizme imaju kod njih i trebaju joj neke za zime, a ne pada mi na pamet da se razbacujem. Tako da su ove Pavle na dubokom razmišljanju. tea, gdje si ti ove Lani uzela, koliko su i imaju li uložak.
|
|
|
|