aida. -> RE: Cipelice za djecu (16.3.2011 22:13:06)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: aida. Erol je sad u fazi prohodavanja, tako da mu trazim udobne cipelice i patike za ljeto... Gledala sam u Astri i nema neke ponude bogzna.... doduse patikica nema nikakvih... Jel treba da djeca u fazi prohodavanja imaju dublju obucu koja idu preko zgloba? Imate li neke prijedloge kakve patikice da mu uzmem? Bas sam zbunjena sad po pitanju obuce... Nogica mu je povelika, godina dana i 22 br [sm=smiley36.gif] zavisi kakva mu je nogica, ako nije krofnasa, necete imati problema sa obucom, možda za pocetak da kupite neke lagane i da se djon savija, neko kaze da je bolje duboke, da je zglob ucvrscen, ali iskreno ja se nisam toga pridrzavala, gledala sma da su mu lagane i udobne. dobio je neke krute, visoke cipele i uvijek bi plakao kad mu ih obujem, a u ovima patikicama pavle je prohodao kao zvrk [img]http://img37.imagefra.me/i64h/mihna/eegdcpm_e6e6d10.jpg[/img] [sm=smiley27.gif]kako su samo slatkkeeeee... [sm=bravo.gif] gdje ste ih uzeli? Jel imaju anatomski ulozak? Ma preeeslatke su, s tim da nam je nogica bas siroka i bebela [sm=zmeden.gif] a on kad mu oblacim obucu zgrci prstice pa je to procedura [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|