|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipelice za djecu
27.5.2010 9:05:51   
anitaMO
bona sporty mama kupiš jedne bezveze kao ja i jedne sa uloškom.ja ti fino zamolim da mi ne blokiraju kući odnesem i ljepo djetetu isprobam.tako ja sad radim.ako valjaju ostavim ako ne vratim.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 551
27.5.2010 9:32:37   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Marny zva bila sta ti je to, nigdje slike... I mi smo danas kupili, ja nisam nimalo zadovoljna... I to neke u bambiju koje cu sutra morat mjenjat jer im je don neispravan, tj.udubljen, ma katastrofa... Rekla sam mm, bolje da smo dali i '0 km za kvalitetne nego ovo, sad bi ih ja vratila al mi nece vratit pareuser posted image user posted image Bile su 25 km...

Jesu li oni tebi u Bambiju rekli da se radi o cipelama sa greškom? Jer iskreno ja u Bambiju nisam nikad naletila na ništa sniženije od 60KM, čak i kad se radilo o zimskim cipelama u sred ljeta. Ako te nisu upozorili morali bi ti vratiti pare.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 552
27.5.2010 9:40:11   
anitaMO
lejla to se tako samo radnja zove nekad su imali bamby a sad ni blizu.osto natpis a obuću žlj marke ubacili.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 553
27.5.2010 10:36:08   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Okarica

Danas smo kupili nove cipelice. Divne su i lagane.

user posted image

Ove mi se svidjaju .. gdje ste ih kupili i koliko kostaju :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 554
27.5.2010 10:59:34   
marny
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: marny

user posted image

ove sam ja danas kupila svom sinuuser posted image .

marni i ja bi ovakve samo da bar ima nešto malo na prstima jer je moj još mali.
kolko je tvom user posted image ?
sporty zamjeni bar za neke tenisice za na jesenuser posted image

Moj mali ti ima 14 mjeseci i one cipelice sa zatvorenim prstima nije mogao obući jer ima prejak rist, pa smo zato uzeli ove i to broj 22, mislim da stvarno ima veliku nogicuuser posted image , a inače ove su i mnogo ljepše i teta kaže da su prilagođene da ne ozljede prstiće pa stoga ovu su bile najizbor!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 555
27.5.2010 11:43:21   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: emma.L

Mi smo kupili ciciban tenice slične Asjinim/Višnjinim, i prezadovoljni smo. 30 KM, malo su joj komotne, ali začas ona to napuni. Sada nam trebaju sandalice za ljeto. Međutim, dijete mi podivlja kad treba nešto probati, pa ću radije sačekati mjesec da se odmorim od ove kupovine i da ona preraste tu fazu (bar se nadam user posted image ). Dosta mi je brukanja po trgovinama zasada.

gdje ste kupili, u kojoj tacno prodavnici, kakva je situacija sa brojevima, meni bi trebale 21, mozda 22

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 556
27.5.2010 12:29:52   
Okarica
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Okarica

Danas smo kupili nove cipelice. Divne su i lagane.

user posted image

Ove mi se svidjaju .. gdje ste ih kupili i koliko kostaju :)

Kupili smo ih u BBI centru, gore na spratu, u onoj radnji preko puta TL-a. Koštaju 53 KM. Vrlo su mekane i udobne.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 557
27.5.2010 12:44:36   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: anitaMO

bona sporty mama kupiš jedne bezveze kao ja i jedne sa uloškom.ja ti fino zamolim da mi ne blokiraju kući odnesem i ljepo djetetu isprobam.tako ja sad radim.ako valjaju ostavim ako ne vratim.

Vratila sam ih, uzela druge... Ma tako sam i uradila... Danas joj u Sari kupila poluzatvorene PRIMA 35 KM I PRELIJEPE SU... Zadovoljni smouser posted image user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 558
27.5.2010 23:43:16   
Ilhana RR
Evo da i mi pokazemo nove cipelice =)

user posted image
Cipelice za "teatar" =)

user posted image

user posted image
Cipelice za setanje =)

user posted image
Cipelice za vrtica

user posted image
Tene za sportne aktivnosti ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 559
28.5.2010 0:19:06   
Kviki
Zna li iko gdje se mogu kupiti sandale za plažu za dječaka, broj 18. Tražila sam u Cicibanu u Intershopu, u TL i drugim prodavnicama u BBI centru, ali niko od njih nema ovaj broj.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 560
28.5.2010 0:22:35   
Ilhana RR
kviki, jel mislis na one kao tene ili?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 561
28.5.2010 0:26:14   
Kviki
Ne znam na koje ti misliš. Bitno je da su za plažu, jesi li možda negdje vidjela nešto slično?

Neposredna veza do poruke: 562
28.5.2010 0:27:14   
Ilhana RR
Ima oni u sportskim, sto izgledaju kao tene al su predobre za kupanje na plazi...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 563
28.5.2010 0:40:06   
Kviki
Mislim da znam na koje misliš, bile su jedne takve u Cicibanu, ali uopšte ne dobivaju ovaj broj. Dobra ideja Ilhana, moraću još pogledati u radnjama sa sportskom opremom.

Neposredna veza do poruke: 564
   RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice?
2.6.2010 23:16:15   
mamma mumi
u prodavnici izbor imaju sandale za djecake prelijepe 10 km, pa ko voli nek izvoli.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 565
2.6.2010 23:18:44   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Kviki

Zna li iko gdje se mogu kupiti sandale za plažu za dječaka, broj 18. Tražila sam u Cicibanu u Intershopu, u TL i drugim prodavnicama u BBI centru, ali niko od njih nema ovaj broj.

u TL...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 566
2.6.2010 23:20:14   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Kviki

u TL...

nema broj 18...
imaš u Planici 3 vrste sandalica za djecu ima broj 18, 20, 21...i 24...to znam je rnijedan ovaj broj mojoj djeci ne možeuser posted image user posted image user posted image

mada mislim da smo zakasnile sa odgovorom Kviki ona je trenutno u turskoj na odmoru...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 567
2.6.2010 23:24:05   
mamma mumi

Vidjela sam u Mercatoru, neznam kako se zove radnja tamo na kraju prema restoranu

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 568
2.6.2010 23:26:05   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Vidjela sam u Mercatoru, neznam kako se zove radnja tamo na kraju prema restoranu

sad gore napisah..imaju za plažu one kao zatvorene platične, pa imaju one na kaišiće platične pa imaju i one kao spužvaste odozgo a dole fini đon...ima broj 18...planika u štrosmajerovoj u prizmelju...
jedne koštaju 9 Km, jedne 12 km  a jedne 16 km.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 569
2.6.2010 23:29:17   
mamma mumi
ama nisam ja za sebe pitala vec odgovarala na pitanje hahhaha, ali hvala na odgovoru. Mozda mi i zatrebaju ako uopste  odme na more, krajem juna po  ovakvom vremenu

Neposredna veza do poruke: 570
3.6.2010 12:53:31   
tea lana

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Evo da i mi pokazemo nove cipelice =)

user posted image
Cipelice za "teatar" =)

user posted image

user posted image
Cipelice za setanje =)

koliko ove pojedinacno budu

Neposredna veza do poruke: 571
7.6.2010 23:17:23   
shejla
evo i mi smo se ponovili danas... jedne za setnju i plazne sandalice user posted image

user posted image

bijele su iz Planike 35 KM, a gumene (mirisne:)) iz Astre 29 KM

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 572
7.6.2010 23:19:39   
Hanady RR
šejla u planici smo iste kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image
super su ...tako su mekane i bebe slatko šetaju u njima...i mi uezele bijele a bile su i roze...al kontam bijel mi nekako ženstvenijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 573
7.6.2010 23:27:03   
sarayka
Moja Hanady ja Lamiji kupila frodove bijele slične ilhaninim baletanke 2x puta ih obukla fakat se prljajuuser posted image i bas mi nekako odmah izgledaju kao stareuser posted image
Bas sam se pokajala a bile su oko 90 KMuser posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 574
7.6.2010 23:28:53   
Hanady RR
ma ja sam kupila ove za foliranje uz haljinice...a ova mala se ne prlja toliko...a starijoj bi najbolje bilo cro kupit...ona ima tene roze kao oko kuće da se igra...života mi svako 2 dana ja ih perem...naveče operem ujutro da ih kod nane nosi.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dali imate kredit,i koliko ste se zadužili ?

Kako izlazite na kraj s kreditima ?

1.000,00 (49%)

2.000,00 (2%)

3.000,00 (0%)

4.000,00 (2%)

5.000,00 (5%)

više od 5.000,00 (43%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *