canim -> RE: Cipelice za djecu (21.11.2013 17:00:50)
|
IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: canim Ja kupujem da su cipelice samo jedan prst vece, dakle kad obuce cipele, probaj uvuci prst nazad i ako stane znaci da su ok [sm=smiley1.gif] Meni je bitno da su udobne, dakle da su mekse i svakako da odgovara vremenskim prilikama. Nas prvi model je bio slican ovom modelu http://www.img.casual.hu/shops/43/images/item/ciciban-cipo-682132f-navy-121.jpg Ma naravno da odgovoraju godisnjem dobu u kojem se kupuju, nama je jos malo rano, imamo tek 7mj al da se na vrijeme informisem sta i kako. Aha znaci da vidim moze li stati prst odozada. A koje marke, ciciban, frodo? Pitala sam u cicibanu kaze krecu se cijene oko 100km takvih cipelica, je li svugdje takva cijena? Pa ako ces frodo, ciciban, chicco otprilike takva ti je cjena, a ako hoces povoljnije, moze se naci i u deichmannu povoljnijih koznih cipelica. Mi smo prosle zime kupili ciciban 100 km njihov model soft mi je bio najmeksi i najudobniji, ove zime isto smo uzeli ciciban ali drugaciji model, ostale cipelice imamo raznih, na pocetku je nosila kozne cipele koje smo kupili u Turskoj, neke njihove marke, placene max 50tak Km, nama su se super pokazale. Tako da prosetaj po radnjama, pa vidi koji ti model i cijena najbolje odgovaraju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|