RE: Cipelice za djecu (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

ljubičica 28 -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2013 17:48:42)

I mi se ponovismo patikicama iz Cipelića zahvaljujući RR i ovoj temi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2013 18:02:41)

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

I mi se ponovismo patikicama iz Cipelića zahvaljujući RR i ovoj temi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

R&T@ -> RE: Cipelice za djecu (22.3.2013 19:18:47)

Svratite i u Azel[sm=smiley2.gif]

Ne u Vogosci, taj sam opustosila[sm=jezicek.gif]

sporty mamaa -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (25.3.2013 11:28:42)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0325/szr-Pictur.jpg[/img]

Mi smo kupili ove u cicibanu, 24 km.

nanika -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (25.3.2013 16:40:49)

Sporty mama bas su medene. Ako bude brojeva moram uzeti malom da se igra u njima.

mama75 -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (25.3.2013 16:42:50)

Danas sam gledala katalog Deichmann. Nike za manju djecu ( do br 27 cini mi se), 45KM. Imaju i neke slatke baletanke po 20KM. U katalogu su stavili sliku ovih do br 30, nadam se da imaju i vecih brojeva po pristupacnim cijenama.

Skvo RR -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (25.3.2013 16:45:54)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

[image]http://www4.slikomat.com/13/0325/szr-Pictur.jpg[/image]

jel ovo one idu do broja 24..zaboravila sam.,,i nama bi pasale jedne 23...bas su super[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mama75 -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (25.3.2013 16:50:36)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

[img]http://www4.slikomat.com/13/0325/szr-Pictur.jpg[/img]

Kako ja volim ov njihove tenice. Preslatke su. Je li ovo nova kolekcija stigla? I u kojem Cicibanu?

škorpija -> RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice? (25.3.2013 19:34:35)

Ove ciciban patke su ekstra, nazalost nsjveci broj je 24

aazra -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 12:37:30)

Ja sam prije mjesec kupila djetetu u Cipelićima tene "Primo" i svaka im čast kako stave na snizenje obuću koja je za nadolazeću sezonu [sm=bravo.gif] I izbor je super, također i to sto imaju veće brojeve...treba uvijek tamo pogledati posebno je super izbor za dječake, kao malo gdje u gradu.

M kao Mama -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 15:50:58)

IZVORNA PORUKA: aazra

Ja sam prije mjesec kupila djetetu u Cipelićima tene "Primo" i svaka im čast kako stave na snizenje obuću koja je za nadolazeću sezonu [sm=bravo.gif] I izbor je super, također i to sto imaju veće brojeve...treba uvijek tamo pogledati posebno je super izbor za dječake, kao malo gdje u gradu.

azra, fabrika se zatvara i zato je sve na raspordaji

aazra -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 16:00:36)

Aaa, čuj zbog toga, sad bi trebalo sve pokupovati [sm=smiley36.gif]?

Prve dvije godine sam ganjala te anatomske, sad više ne, dobar je bio i primo, steta sto se zatvara...

Ali ja sam B. i zimus u cipelićima kupila jedne cizmice (proizvođač neke firma iz RS-a) i to poluanatomske, od velur koze bas za suho vrijeme, bas je njih najvise i nosao..

Sad ja sebi nisam tamo nikad nasla nesto da valja...ali za djecu se bas da naci [sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 22:22:50)

ja sam danas kupila 4 par Primo cipelica u cipelićima[sm=smiley36.gif], sandalice, roze s metalik sjajem i bijelimcvjetićiam , sad imaju i predivne sandalice za curice, za mog dječaka nije bilo broja, ali stalno ima nešto novo dolazi

gvendolina -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 22:49:07)

ja pomislih ti imenjaku kupovala te s cvjeticima[sm=jezicek.gif]
meni prodavacica rece da su na snizenju jer im je to stara kolekcija i da se ne zatvara fabrika
da li neko zna kakva je obuca u deichman-u, otvaranje je 28 pa se nadam da ce se i tamo moci naci nesto fino a povoljno[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 22:53:31)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

meni prodavacica rece da su na snizenju jer im je to stara kolekcija i da se ne zatvara fabrika
da li neko zna kakva je obuca u deichman-u, otvaranje je 28 pa se nadam da ce se i tamo moci naci nesto fino a povoljno[sm=smiley1.gif]

i meni ovo reče rpodabačica u merkuru...naime ja mami mojoj govorim kako se zatvara fabrika pa je sve sniženo...a ona meni kaže da to nije razlog sniženja već da imaju mnogo robe starih kolekcija i hoće rasporadti da dođe nova..pa sad...vijdjet ćemo...

a i ja čekam deichman za sebe[sm=smiley36.gif]
http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele.cat

eh sad kažu ima i kod njih kavlitete i cijena...naravno manje novaca slabije kavlitete...al opet da porbamomi to pa ćemo mi najbolje znat[sm=smiley36.gif]

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 22:57:33)

imaju divne deichman sandalice za dječake u obliku munjevitog jurića, s točkovima i svim mislim da će te biti naš prvi izbor, lijepa ima je obuća za djecu

mala_sa -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 22:57:58)

Za nas odrasle, koliko para toliko muzike [sm=smiley1.gif]. Ali za djecu drze obucu marke Elefanten, i ja sam prezadovoljna. Moj A koristi njihove cipelice od kad je prohodao, i ne misimo ih mijenjati [sm=smiley1.gif]. Ovih Elefanten nema ispod 80KM, al vrijede svake marke.

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 22:59:35)

gvendy imanjek je od kad je krenuo u vrtić SKONTAO da postoji razika u muškoj i ženskoj garderobi i obući i sad ga teško natjeram da obuče i crvenu majicu koju ja toliko voim, kaže frajer da je to za curice, hoće on plavu[sm=smiley29.gif]

gvendolina -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:00:24)

IZVORNA PORUKA: škorpija

imaju divne deichman sandalice za dječake u obliku munjevitog jurića, s točkovima i svim mislim da će te biti naš prvi izbor, lijepa ima je obuća za djecu

vaaauuu[sm=bravo.gif] ovoje za mustuluka,nisam znala...ima li slika?

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:03:37)

vaaauuu[sm=bravo.gif] ovoje za mustuluka,nisam znala...ima li slika?

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/djecaci/djecaci-cipele/00012101040397/Dječje%20sandale.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=djecaci/djecaci-cipele/djecaci-cipele-sandale

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:05:43)

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/djecaci/djecaci-cipele/00012101040397/Dje%C4%8Dje%20sandale.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=djecaci/djecaci-cipele/djecaci-cipele-sandale

gvendolina -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:06:36)

gvendy imanjek je od kad je krenuo u vrtić SKONTAO da postoji razika u muškoj i ženskoj garderobi i obući i sad ga teško natjeram da obuče i crvenu majicu koju ja toliko voim, kaže frajer da je to za curice, hoće on plavu[sm=smiley29.gif]

[sm=smiley36.gif] A jos uvije voi crveno ali zato naravno zna da ni pod razno nece nesto roze. ja ga zezala da uzmemo hello kitty tortu,a on kaze nece to je za curice. a voli gledati pink pantera,pa ga zezam kako pink nije za curice[sm=jezicek.gif]
ne skontah ja jesi li ti njemu uzela nesto u cipelicima[sm=zmeden.gif] koji on sad br nosi,A nosi 26. a u cipelicima smo uzeli 28 za jesen aBd,nadam se da ce mu moci[sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:09:22)

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/djecaci/djecaci-cipele/00012101040397/Dje%C4%8Dje%20sandale.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=djecaci/djecaci-cipele/djecaci-cipele-sandale

Meni ovaj oblik sandale nikako ne valja...momak ima debelu nogicu..i uvijek klize prema dolje...
ovakve sandalice zaobilazimo u sirokom luku[sm=smiley13.gif].

gvendolina -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:10:28)

predobre su [sm=love.gif] [sm=bravo.gif]

nanika -> RE: Cipelice za djecu (26.3.2013 23:13:43)

A gdje se otvara ovaj deichmann?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>