|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipelice za djecu
7.3.2013 19:00:19   
leona81
bile su nesto oko 45 KM. ne mogu se sjetiti tacno, a nemam pojma kakve imaju ove je mm kupio

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2676
8.3.2013 6:56:42   
MAMA MA
mi kupismo ove http://www.geox.com/en/#galleries/boy/shoes(samo crno srebreni fazon)

< Poruku je uredio MAMA MA -- 8.3.2013 6:58:23 >

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2677
16.3.2013 22:26:31   
salmy
Mi se ponovili sa novim tenama...snizenje u Sport life u bbi...
Reebok..super su...momak ce vjerovatno spavati u njima..ne skida ih nikakouser posted image

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 2678
16.3.2013 23:15:42   
gvendolina
leona ove sam ja htjela uzeti A ali mm je rekao da su ipak zenske,predivne suuser posted image
salmy koliko su bile? A se sada nafurao na pumine,kaze hocu tigar teneuser posted image
mi smo u cipelicima uzeli duboke cipele primo za samo 15 KMuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2679
16.3.2013 23:20:50   
salmy

IZVORNA PORUKA: gvendolina

leona ove sam ja htjela uzeti A ali mm je rekao da su ipak zenske,predivne suuser posted image
salmy koliko su bile? A se sada nafurao na pumine,kaze hocu tigar teneuser posted image
mi smo u cipelicima uzeli duboke cipele primo za samo 15 KMuser posted image

40 KM...imaju jos uvijek tena na snzenju,bez obzira sto je dosla nova kolekcija...a nije vala ni skupa

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2680
16.3.2013 23:28:57   
gvendolina
extra, a to mi jeste neka realna cijenauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2681
17.3.2013 19:23:35   
škorpija
i mi smo iskoristili sniženje u sport life-u, našli nike patike, iste kao prošlogodišnje, samo druge boje, 45 KM, malac nije nešto oduševljen, tvrdi da su mu velike, ali laže brate nego mu ljepše one broj 25

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2682
17.3.2013 19:28:05   
R&T@

IZVORNA PORUKA: škorpija

malac nije nešto oduševljen, tvrdi da su mu velike, ali laže brate nego mu ljepše one broj 25

Legendauser posted image

I R. isto glumi... vidi se da su ista generacijauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2683
17.3.2013 19:29:52   
škorpija

IZVORNA PORUKA: tajra

malac nije nešto oduševljen, tvrdi da su mu velike, ali laže brate nego mu ljepše one broj 25

Legendauser posted image

I R. isto glumi... vidi se da su ista generacijauser posted image

ma da, to su bebe koje glume frajere i frajerice user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2684
17.3.2013 19:37:53   
škorpija
Evo naših pa molim ove što idu u naš vrtić da kupe druge boje, tete jadne u proljeće teško nađu koje su čije patike user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2685
17.3.2013 19:41:09   
salmy
Nase nisu takveuser posted image

nesto sam razmisljala kad smo ko obuce...ona vrata kod teta'
Ondje moze uc ko hoce,pokupit sve cipele i razgulit...majkemi ga niko ne bi primjetiouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2686
17.3.2013 19:50:07   
škorpija
ma ja sam kontala da one zaključaju ta vrata, a da su otvorena samo kad primaju ili "izdaju" djecu, e sad sam malouser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2687
17.3.2013 19:52:48   
salmy

ma ja sam kontala da one zaključaju ta vrata, a da su otvorena samo kad primaju ili "izdaju" djecu, e sad sam malouser posted image

Ma ne...uvijek su prva otvorena..jer po cjeli dan djeca dolaze i odlaze...
mm je rekao teti..ona je rekla da su razmisljale o tome...

ps.necu puno da pisem..tete citaju rruser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2688
17.3.2013 19:56:29   
Honey3

Evo naših pa molim ove što idu u naš vrtić da kupe druge boje, tete jadne u proljeće teško nađu koje su čije patike user posted image user posted image

jesu slatkeeee

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2689
17.3.2013 20:00:31   
Honey3

IZVORNA PORUKA: salmy

Mi se ponovili sa novim tenama...snizenje u Sport life u bbi...
Reebok..super su...momak ce vjerovatno spavati u njima..ne skida ih nikakouser posted image

Ja sam velikoj djeci neki dan kupila u Skenderiji u Sport life,one sto su na akciji jedne platis, druge gratis,i to smo nasli bas extra,njoj conversice a malcu adidaskeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2690
17.3.2013 20:00:50   
škorpija

IZVORNA PORUKA: zaha

jesu slatkeeee

al da vidiš što su slatke one broj 20user posted image , baš sam neki dan kontala kako 20 i 26 skroz drugačije izgledaju , ko da nije isti model

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2691
17.3.2013 20:06:06   
salmy
Ovo su naseuser posted image bile su 45..ciko nam jos dao 10% popusta

http://slkm.at/5442543

ja sam skontala kako nisu vise mali...majkemi rasto ko iz vode...ubrzo ce ruksak na djale i u skolu...hajd sto rastu msallah.al mi starimo jbt

< Poruku je uredio salmy -- 17.3.2013 20:07:36 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2692
17.3.2013 20:06:31   
Honey3
pa vjerujem,sve sto su manje sladje suuser posted image a znaci i vi ste na br.26,i moja mala cura jeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2693
17.3.2013 20:07:08   
R&T@

al da vidiš što su slatke one broj 20user posted image , baš sam neki dan kontala kako 20 i 26 skroz drugačije izgledaju , ko da nije isti model

Napast ce me moderatorke, ali, skorpija, znas kako da ti zatrebaju te slatke broj 20, recimo iduce godineuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2694
17.3.2013 20:08:16   
škorpija

Napast ce me moderatorke, ali, skorpija, znas kako da ti zatrebaju te slatke broj 20, recimo iduce godineuser posted image
user posted image
aaaaa da znam

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2695
17.3.2013 20:09:05   
Honey3

ja sam skontala kako nisu vise mali...majkemi rasto ko iz vode...ubrzo ce ruksak na djale i u skolu...hajd sto rastu msallah.al mi starimo jbt

super su user posted image
a to popust na lijepe oci ?user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2696
17.3.2013 20:10:12   
škorpija
salmy tvoj dečko je uvijek elegantan, pa su mu i patike takveuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2697
17.3.2013 20:11:38   
salmy
IZVORNA PORUKA: zaha

super su user posted image
a to popust na lijepe oci ?user posted image

hahhahaha..ma nemam pojma..samo je pitala da pitam sefa da vam da jos popusta...pitaj reko ziva bila...sigurno hoce da se rijese modela od prosle godine...pa daj sta das

a mozda se sazalila na momka..jer kako ih obuko nije ih htio skinut..sve vice jesu mi lijepe
skorpija tnx na mamuuser posted image

< Poruku je uredio salmy -- 17.3.2013 20:12:55 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2698
17.3.2013 20:13:15   
Blue rose RR

Mi smo komirane, tako da pola stvari ne vidimo ovih dana, možda i hefti user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2699
17.3.2013 20:26:24   
gvendolina

jao predobre suuser posted image super bi nam isle uz novu jaknu user posted image
mi ne idemo s vama u vrtic mozemo uzeti iste bas mi se svidjaju,ako mognem A ubijediti jer je zapeo za tigra ( puma)user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

CupCorn :)
Rabi

Da li ste probali CupCorn kukuruz u BBI centru? Sta mislite o ovoj zdravoj hrani? Ako vam se svidja ili ne, molim za komentar:))

DA, probala sam (39%)

NE, ne znam o cemu se radi (44%)

Svidja mi se (12%)

Ne svidja mi se (5%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *