animagical -> RE: Cipelice za djecu (4.3.2013 14:06:23)
|
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma A uuuuu animagical, tebe je netko dobro naljutio. Moje pitanje je skroz na mjestu, a tvoj odgovor je jednostavno mogao biti-Ne, ne mislim da je 135 KM puno za tene i kraj priče. Nitko tebi ne prigovara ili govori što kupovati, dapače, super što možeš dati toliko para za tene. I meni uglavnom govore na poslu da puno trošim na curicu pa nikome to ne uzimam za zlo. Svatko ima svoje mišljenje. Eto,moje je da je 135 KM puno ze tene, bilo kakve. nije me niko naljutio, ali ocigledno je da mi nije puno, cim pitam za njih[sm=smiley1.gif] potpun odgovor ti mogu dati jedino ako ti do u detalj obajsnim objasnim svoje porodicne prihode, stalne troskove, neke vanredne prilive para i tako dalje.... a nisam troskali ni najmanje, tene od prosle god su nam kostale oko 50km, ali tada mi nijedne nisu ni zapale za oko, nego smo mu kupili jer treba da ima... minie i meni su ove prve ljepse... ma imace valjda strpljenja, toliko se obraduje kad ide vani da sam uzme cizme i sjedne na pod da ga obujem[sm=smiley36.gif] a ni ja ne vodim racuna o anatomskom ulosku, jer smatram da se svod sasvim zdravog stopala moze samo ulijeniti uz stalnu podrsku... nego, mislim da cu ih tesko naci kod nas, ali probacu...
|
|
|
|