batterfly -> RE: ostavljanje bebe na spavanju kod nekoga (29.8.2009 15:31:12)
|
IZVORNA PORUKA: Swatkish Ne znam jestel primijetile, al uglavnom su za "ne", one mame cije su bebe manje, znaci da su jos uvijek vezane za njih, i nezamislivo im je da daju svoje dijete nekome da prenoci.... Kad beba malo poraste, da ne kazem, jedva se ceka da se posalje kod nene i djeda, bar na dan, da se kuca ocisti, sredi, da mama mao izadje... Vidjet cete drage moje.. Slicna tema, kao i "Diranje i nosanje bebica".. Mame koje imaju manje bebe, ne daju i ne daju.. Mame sa malo vecom djecom jedva docekaju da neko uzme bebu u ruke, a da to nisu one [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Slazem se, a na ovo "NE" bih jos dodala i vecinom mame sa jednim djetetom... Naravano, nemam nista protiv ni onih koje su za ni one koje nisu, svaka od nas zna najbolje i kako da sebi ugodi, jel tako?? IZVORNA PORUKA: idana_85 Meni je patronazna prvi dan rekla Daj bebu ko god hoce da je uzme, ne buni se, koristi svaku priliku da se odmoris. Meni je to bilo nidje veze,a sad znam da joj je svaka zlatna. Ne treba ni uciti dijete samo na sebe,sto zbog sebe,sto zbog djeteta. Nedajboze bolnice ili necega, dijete ce jos vise patiti. A i mora majka zivjeti,odmarati i biti malo sretna, dijete jeste najvaznije,ali nije jedino. A sa dedama i nanama mu nece biti lose,ako su nas odgojili i evo nas nista nam ne fali,sta ce nasem pacetu faliti,vole ga kao i nas,mozda i vise. E sa ovim se slazem u potpunosti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Svaka cast, mala...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|