Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zaluzine cemo baciti i vozdra... Za vanjske sam cula sve najbolje...mi imamo problem vode po prozorima u toku zime..i ljeti je u stanu sauna..bez obzira sto smo klimu ugradili ipak smo uzeli vanjse roletne Pa pisem iskustvo... samo se nisam mogla odluciti izmedju sivih i bjelih..navodno sive se manje prljaju a sta znam...ja uzela bjele jer su prozori bjeli..a svakako sam ludjakinja sa pranjem prozora..pa mi nece tesko pasti sto se prljaju
A nemaju veze prozori sa njima...mozes ih postaviti kad zelis...
pozz,ja sam radila vanjske pvc bijele i spas su aa vikendom ih skroz spustim naspavamo se super su,radili smo ih nakanadno to jest jesenas nekad ako vas zanima javite se pp
obzirom da je neko postavio anketu za vanjske roletne mogli bi ovdje dobiti info neke.
ja sam napravila prozore alu i tad nisam stavila vanjske one roletne isto pvc poslije sam se raspitivila i vecina firmi rece kao ne prave se naknadno vec samo uz prozore, pa eto bilo bi mi super ako bi mi ko dao info o tome
Mi smo proslo ljeto ugradili vanjske roletne (a prozori su tu vec duzi niz godina :) ) Malo je reci da smo se usrecili. :)
e ovako....mi smo jesenas postavili aluminijske roletne vani i nisam vidjela nikakve razlike zimi što se tiče znojenja prozora,znači ostao je problem...riješili ga odvlaživačem zraka....ali sad su se pokazale super jer je jako toplo i prave dobar hlad....međutim to je napravljeno samo u spavaćoj pa bi sada i u dnevnoj ali su ogromni prozori....ne mogu se sjetiti ni ko je radio ove prve ni koliko su koštale.... imate li vi neku preporuku i cijenu ako znate....
Mi kupujemo obavezno onaj proizvod za usisavnje vlage...aBd nama je ugradjivala firma Mikado ...super su....sve odradili po dogovoru...precizni i tacni
Mi kupujemo obavezno onaj proizvod za usisavnje vlage...aBd nama je ugradjivala firma Mikado ...super su....sve odradili po dogovoru...precizni i tacni
koja je cijemu po kvadratu ali aluminijske ne pvc....naravno ako znaš....
koja je cijemu po kvadratu ali aluminijske ne pvc....naravno ako znaš....
120 KM po kvadratu...naravno da su aluminijske....nismo imali srca na prozore koje je radio Kontinetal stavit pvc