mamanaa -> apel za pomoć (27.8.2009 16:23:30)
|
Poštovani, potrebna je krv za Meliku Spahić, u 7. mjesecu trudnoće, hospitaliziranu prije 4 dana. Potrebna joj je krv rijetke krvne grupe AB, koja se ne može čuvati niti deponovati, pa bi se unaprijed trebala sastaviti lista potencijalnih davalaca. Krv bi se davala u određenim intervalima (za svaki interval je potrebno 6 ljudi). Krv će biti potrebna duži vremenski period (oko 2,5 mjeseca). Molimo sve kojima možete proslijediti ovu poruku a koji imaju krvnu grupu AB ("-" ili "+") i koji žele, mogu i sposobni su da daruju krv, da kontaktiraju njenu sestru Almira Kukavica 061 880 238 ili da se jave na adresu h.hadzic2@gmail.com i ostave podatke (ime, kontakt telefon). -- ----------------- drage moje ovu poruku sam dobila od jednog prijatelja na facebooku, pa sam odlučila da je postavim i ovdje u slučaju da neka od vas zna nekoga ko bi mogao pomoći ovoj ženi. ja je ne poznajem, ali ne bih voljela da se sutra nađem u istoj situaciji, ali bi mi bilo drago kad bih znala da žene sa rr čine makar nešto da mi pomognu, a ja znam da ćete učiniti sve što je do vas da joj pomognete, da joj dragi Bog da ozdravljenje i čuva njenu bebicu...
|
|
|
|