RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 21:24:33)

bilo je super curke..iako ne progovorih sa malena 27 cestito..ali hajde...

divne ste mi..

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 22:58:57)

I nama je bilo super [sm=bravo.gif] tako sam vas pozelila i drago mi je da sam upoznala Ninusku [sm=bravo.gif]

Ja sad otpratih goste .

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 23:08:28)

I meni je bilo super,drago mi je sto sam vam se pridruzila nakon godinu i nesto.[sm=smiley36.gif] Nadam se da slijedecu kafu necu toliko cekati.[sm=smiley36.gif]
Ninushka i sretna mama "najs t mit ju."[sm=smiley31.gif]
hennci sutra ti posaljem one fejsbucke slike.[sm=smiley36.gif]

gerberka -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 23:09:58)

hannice meni bas nesto zao sto ne stigoh zbog tebe, nedi, niki i moje kone malene..jel bila niki?
ja evo raspremam..bio nam kum sa djevojkom.
bas nam je bilo lijepo. [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 23:10:25)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

I nama je bilo super [sm=bravo.gif] tako sam vas pozelila i drago mi je da sam upoznala Ninusku [sm=bravo.gif]

Ja sad otpratih goste .

Hate maleni je med,nisam ga ja htjela dirati,zabranila sam sebi daa se druzim s malim bebama da mi se ne bi na um palo jos jedno.[sm=smiley36.gif]

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 23:21:23)

Hey..hello

Prelijepo je bilo..

Baš sam happy što upoznah Ninushku i Hannicu..i vidjeh već poznate cure..

Nadam se uskoroo novoj kafici..[sm=smiley31.gif]

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 23:22:38)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja sad otpratih goste .

Hate maleni je med,nisam ga ja htjela dirati,zabranila sam sebi daa se druzim s malim bebama da mi se ne bi na um palo jos jedno.[sm=smiley36.gif]

Ma isti ja ,jel' da ?! [sm=smiley36.gif] Ja sam pozelila H. samo da znas,a volila bi vidjeti i ono dvoje majenih.Ma hajde neka djece.ljubi ih svo troje [sm=smiley31.gif]

gerberka -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.12.2012 23:28:38)

mene prosli put zeznuo zub, sad gosti, e treci put treca sreca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ninushka -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 10:10:34)

Djevojke, divne ste!!!![sm=bravo.gif] Drago mi je da sam vas sve upoznala, baš ste me prijatno iznenadile. Hatepsut, Sretna mama, Hannica, Niki,Henna, Činka, Malena divne ste... nadam se da ćemo opet imati priliku i za još duže razgovore...hvala žene na veseloj kafici [sm=smiley1.gif]

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 11:36:34)

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Djevojke, divne ste!!!![sm=bravo.gif] Drago mi je da sam vas sve upoznala, baš ste me prijatno iznenadile. Hatepsut, Sretna mama, Hannica, Niki,Henna, Činka, Malena divne ste... nadam se da ćemo opet imati priliku i za još duže razgovore...hvala žene na veseloj kafici [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 11:44:41)

Ja nisam bila na kafi, ja sam trčala oko kafe [sm=smiley1.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 17:33:59)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja nisam bila na kafi, ja sam trčala oko kafe [sm=smiley1.gif]

dusa moja draga..nadam se da je moje mezimce danas bolje...

hannice posalji slike...ipak ih necemo na fb kaciti..onako napucene..hej gdje bi osvanule...

sretna mama..tenks for d rajd...

ninushka..jel ono sutra dolazim tebi na kolace???

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 17:56:49)

Slike ce malo pricekati,opet mi racunar nije dobar,nece da ocita usb. Krsa majko mila.[sm=smiley29.gif] Ko kakva baba,svaki dan mu nesto drugo fali.
Nego zene,dodjite vi god mene na kolace,i kod mene je slatka,sinoc mi umama prohodala.[sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 18:00:55)

slike plizzzzz [sm=smiley1.gif]
thank you [sm=smiley36.gif]
e da mi je onu palacinku da "snimim" da je prepoznam kad se sretnemo na Za. pijaci[sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 18:01:28)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Slike ce malo pricekati,opet mi racunar nije dobar,nece da ocita usb. Krsa majko mila.[sm=smiley29.gif] Ko kakva baba,svaki dan mu nesto drugo fali.
Nego zene,dodjite vi god mene na kolace,i kod mene je slatka,sinoc mi umama prohodala.[sm=smiley1.gif]

mašala..srce slatko ko zensko..odmah se docepala svojih nogu..a affan?

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 18:02:57)

pa palacinke nema na slikama..ona je bila oko kafe...

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 18:07:39)

Ma afko nista,i ne pomislja,on samo vrisne i mama nosa. Umica se vec odavno priprema,prije 10-ak dana pocela se pustati po korak-dva, a od sinov vec 5-6 koraka napravi,dodje do mene,pa sva hepi. Afan ce samo odluciti kad je vrijeme i poceti hodati,kod njega nema priprema,ili moze ili ne moze.[sm=smiley36.gif]

A koki bit ce slike,ima jedna fina palachinkina,ali ne moze se porediti s mojom i henninom. Sve to dok racunar proradi.[sm=smiley36.gif]

Ninushka -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 18:37:30)

Ma ima'l mene gdje na tim slikama?

Sretna mama evo tebi još i veći [sm=bravo.gif]

Ma Henna o kakvim kolačima ti pričaš, prosvijetli me?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Hannice, [sm=bravo.gif] za malu princezu, a švrćo će već prohodati, maze su to... P.S. Znači stigla si na vrijeme, čim je sačekala da mama dođe kući ;)

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 18:43:44)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Umu..

Baš [sm=bravo.gif]nam je super bilo..Nego..hajmo mi izmisliti neke kolače ako ništa..napraviti neke brze..i opet zasjesti..

Neko za? [sm=smiley1.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 19:20:43)

Ja sam uvijek za kolace! [sm=smiley36.gif] I za kafu! [sm=smiley36.gif]
Gerberko nemoj da te molimo da nam se pridruzis [sm=smiley1.gif]
Hannice [sm=bravo.gif] za Umu! Masallah![sm=bravo.gif]
Meni zao sto nam i mala86 nije bila, ali eto sljedeci put aBd, a stvarno je super kafa bila, bas ste me nekako razveselile [sm=smiley31.gif]

gerberka -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 19:36:03)

IZVORNA PORUKA: niki83

Ja sam uvijek za kolace! [sm=smiley36.gif] I za kafu! [sm=smiley36.gif]
Gerberko nemoj da te molimo da nam se pridruzis [sm=smiley1.gif]
Hannice [sm=bravo.gif] za Umu! Masallah![sm=bravo.gif]
Meni zao sto nam i mala86 nije bila, ali eto sljedeci put aBd, a stvarno je super kafa bila, bas ste me nekako razveselile [sm=smiley31.gif]

niki, casna pionirska...i kad bi zemljotres bio..ja cu otresti prasinu sa sebe i nastavljam put ka TC [sm=smiley36.gif]

hannice, CESTITAMO prvekorake [sm=bravo.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 19:41:54)

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Ma ima'l mene gdje na tim slikama?

Sretna mama evo tebi još i veći [sm=bravo.gif]

Ma Henna o kakvim kolačima ti pričaš, prosvijetli me?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Hannice, [sm=bravo.gif] za malu princezu, a švrćo će već prohodati, maze su to... P.S. Znači stigla si na vrijeme, čim je sačekala da mama dođe kući ;)

jesi li ti sinoc spominjala da ides u bingo hoces da pravis kolace...ili sam ja opet prolupala..mislim opeeet..pa reko ako si ih napravila da se prikacim..[sm=jezicek.gif]

Hannice...mislim bile bi slike jos bolje..da je Niki imala volje da mi poziramo..dok se mi napucimo...nju volja prodje..

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 20:04:17)

Upravu si henna ...100%..spominjala je kolače..

Mogu li vidjeti slike na mail da mi neka od vas senda?

bananica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 20:07:22)

a mi ostali da vidimo slike[sm=zmeden.gif]....sta se krijete[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2012 20:50:23)

Ma postavit cu ja slike ako vi nemate nista protiv,nije do mene.Samo da mm racunar popravi.Ima par slika koje nisu za javnost,to cemo ja i Henna cuvati u inboxu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>