Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.9.2012 16:51:30
hatepsut
Jel' ima ista konkretno ? Palacinko,ako ti nebi bilo zahmetli i naravno ako ti je pri ruci warp marama (citala sam da imas) da nam poneses da vidimo ja sebi mislila da sasijem al ima vise vrsta tog platna pa da ocjenim po tvojoj.e sad ja ne znam gdje cu doc ?! Malena,ma jel' se to vec hodalica kuha?! mashAllah !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.9.2012 16:19:37
Mya_81 RR
Ja jesam sama u Jazzu
Sutra smo se Ninushka i ja dogovorile u 7 kod beogradske pa cemo dalje vidjeti gdje cemo sjesti, trzni vjerojatno i igraona...pa, eto da znate, ako koja želi da se pridruži...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.10.2012 15:26:02
Nedi
IZVORNA PORUKA: sheri
aj Nedi znam kako vam je. i znam da ce njemu u svakom slucaju biti lakse nego tebi, ako te safataju.
Ma ima ih milion kad ga mazememo brojim do 200 i zabrojim se. Nema gdje ih nema A valjda mene nece uhvatiti, cesem se od subote nenormalno a nigdje nista
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.10.2012 15:34:26
sheri
ja sam ih dobila od N, deset dana nakon sto su njoj prosle, tako da . Imas jos fore . i pripremi se na najgore, zaista nista gore nisam prosla, htjela sam se drogirati, ubiti, svu kozu sa sebe strgati, ma uzas. sto ja znam utjesiti
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.10.2012 15:43:54
Nedi
IZVORNA PORUKA: sheri
ja sam ih dobila od N, deset dana nakon sto su njoj prosle, tako da . Imas jos fore . i pripremi se na najgore, zaista nista gore nisam prosla, htjela sam se drogirati, ubiti, svu kozu sa sebe strgati, ma uzas. sto ja znam utjesiti
Jaoooo odmah cu otkaz na poslu dobiti ako uzmem bolovanje a jos ako budu gadne cisto sam na..bala
I meni je drago sto ce se N rijesiti ovako narednih 30 godina ce mislilti hoce li dobiti ili ne. Kao npr moj brat sad u Meki konta jel dobio ospice od N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.10.2012 19:40:55
niki83
Mozda bih i ja mogla u cetvrtak navecer, a gdje, u koliko sati?
Mi evo cekamo citav mjesec dana da kod N pocnu iskakati bobice , u vrticu u grupi ih 7 do sada odbolovalo, ili jos boluje..Ma hajde, bolje i sada, nego kasnije