Ivona -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.12.2011 17:25:08)
|
Uh,jeste se ispisale...Pa,sto niste jednostavno mene pitale za pozoriste[sm=smiley36.gif]Mi svake godine idemo tamo i super nam je. Bit ce podjela paketica i ove godine.26.,27. i 28.12. Predstava ce biti prilagodjena manjoj djeci (prosle godine nije bila bas primjerena i djeca su brzo izgubila interesovanje).Trajat ce nekih pola sata-nesto kao nonogodisnji maskembal.Detalje cu znati sutra. Pozoriste je dalo svoju ponudu za paketic,koji bi trebao kostati 20KM,ali moze to firma preuzeti i na sebe.Mislim da je tako i bolje,jer onda dobiju puno kvalitetnije slatkise.Mi idemo ispred IK banke.Karta za predstavu kosta 3KM. Sve se moze posebno-ici na predstavu,a ne uzeti paketic.Uzeti paketic,a ne ici na predstavu. Paketici se dijele u jednoj posebnoj prostoriji i Djeda Mraz bude "pravi".[sm=smiley36.gif]Ja cu,recimo,voditi Selenu na predstavu,pa poslije po paketic....a tamo ce nas cekati tata i Sergej (jer mislim da se Sergeju ne ide na predstavu[sm=smiley1.gif]) Uglavnom,oni ponude salju MUP-u,bolnici,BH Telecomu,IKB,Zeljezari i td.,pa se mozete tu ubaciti preko nekoga[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|