hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 14:09:19)
|
IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: henna ze neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje... vjeruj mi da sam isto pomislila [sm=smiley1.gif] tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Znam drage moje i K. je uvijek samnom.u jednoj ruci kesa,drugom vodim K. mada on vise neda da se vodi za ruku [sm=jezicek.gif] U petak ga djecak u skoli gurnuo i dobro se udario i zove mene,kad mi nije nesto bilo.Kaze uciteljica ja u skoli (odmor je bio) a ti zoves mamu kuci,al eto on naviko za sve mamu zvati,jos neku godinu [sm=smiley36.gif] pa eto onda se vidmo u srijedu u 19.30h kod sata ! (ako sam dobro procitala [sm=smiley36.gif] )
|
|
|
|