RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:06:42)

IZVORNA PORUKA: niki83

onda srijeda, negdje u carsiji..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

moze [sm=smiley1.gif]

malena27 RR -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:09:32)

pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super [sm=smiley1.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:10:09)

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:12:15)

Srijeda, pola 8, bašta kina?

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:22:57)

hajd da se nadjemo kod sata..pa onda da idemo u kino..a ako neko ne stigne onda nek dodje gore..
malena ja sam tebe  želijo puno..

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:25:12)

Joj kod sata...nisam se od srednje škole našla 'kod sata', može!

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:30:09)

super..vidimo se aBd[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:35:50)

jel vodi itko djecu osim palacinke i malene [sm=smiley1.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:46:34)

ako mm bude radio..povešću ja svoje dijete :)))

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:49:15)

ma Leon nece ici vjerovatno,jer bi to vjerovatno znacilo u 8 nazad a dodjemo u pola 8 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],zbog spavanja,,al ako ce biti vise djece izdrzat ce i on nekako [sm=smiley1.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:52:21)

zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere

cicimici -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 11:53:32)

možda ja povedem Dina[sm=smiley36.gif]

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:13:19)

Obzirom da je utakmica i ja cu povesti N[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] valjda neće biti nekih iznanađenja ovaj put

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:15:07)

Nedi, sutra je utakmica, a mi smo u srijedu, meščini...

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:22:09)

Da, u utorak gleda utakmicu a u srijedu igra

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:31:06)

Ah, muški i fudbal [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:45:59)

IZVORNA PORUKA: henna ze

zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]joj prava je
kad smo bili neki dan na Seleninom rodjendanu,nije plako dok sam ja bila s njim unutra,al ako bi izasla vani prozborit s ljudima koju odmah bi ga neko iznio kaze place ,a dosta djece bilo

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:50:00)

Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu [sm=smiley36.gif] kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice [sm=smiley1.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:54:13)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu [sm=smiley36.gif] kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:55:06)

neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta  meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 13:58:01)

neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta  meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...

vjeruj mi da sam isto pomislila [sm=smiley1.gif]

tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 14:00:08)

zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 14:09:19)

IZVORNA PORUKA: mala86

vjeruj mi da sam isto pomislila [sm=smiley1.gif]

tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Znam drage moje i K. je uvijek samnom.u jednoj ruci kesa,drugom vodim K. mada on vise neda da se vodi za ruku [sm=jezicek.gif] U petak ga djecak u skoli gurnuo i dobro se udario i zove mene,kad mi nije nesto bilo.Kaze uciteljica ja u skoli (odmor je bio) a ti zoves mamu kuci,al eto on naviko za sve mamu zvati,jos neku godinu [sm=smiley36.gif]
pa eto onda se vidmo u srijedu u 19.30h kod sata ! (ako sam dobro procitala [sm=smiley36.gif] )

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 14:16:54)

zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna

sve mi je to poznato i jos te po gradu vuce kao "joooj vidi ono,bas je super" ta fraza mu je umjesto "kupi mi" [sm=smiley36.gif] a ubi ga prica,mislim ne treba mi drugarica za kafu,doslovno.a kuci...auhhh...sad je neka faza reckanja,pravi neke kutije,nesto vidi na tv-u odma on pravi,ljepilo,ekseri,cekici,karton ,letvice...sve njemu treba i sve ga zanima! ne znam jel i kod Hene?! a najsmjesnije donio latice ruze (divlje) i hoce da pravio sok [sm=smiley1.gif] i napravio je [sm=jezicek.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (6.6.2011 15:30:46)

ja sam sad srela Ivonu i Lejlush (cini mi se da je nick takav)pa ce se mozda i one pridruzit [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>