RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

malena27 RR -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:52:47)

znaci moj prijedlog je da se veceras ne nosi kutija, nego podijele letci ispred TC, a naknadno trazi odobrenje za postavljanje standa u TC od vlasnika..... kako se moze doci do gdina Dzananovica?
ja sam isprintala takodjer letke koje mi je poslala HanaBana...

cicimici -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:53:28)

Nedi ja živim na Meokušnicama,ako nam bude dozvoljeno postavljanje kutije može moj muž nam pomoći.

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:54:06)

Evo zvala sam dzananovic centar
trebam im poslati mail
sa zahtjevom
pa ce nam odobriti

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:54:25)

Sad cu pokusati naci ime osobe za kutiju...

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:56:04)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo zvala sam dzananovic centar
trebam im poslati mail
sa zahtjevom
pa ce nam odobriti

Kontakt osoba Eso Džananović a prije postavjanja obratiti se upravniku Nijazu. Ko zove Džananovića?Mislim ko pise email?

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:57:40)

IZVORNA PORUKA: cicimici

Nedi ja živim na Meokušnicama,ako nam bude dozvoljeno postavljanje kutije može moj muž nam pomoći.

Ako uspijemo dobit dozvolu kutija se moze preuzeti do 17:00 sati i vratiti za dan-dvaa ja cu biti garant da cemo je vratiti

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 10:59:23)

Evo zvala sam, s nekom djevojkom sam razgovarala
Saljem mail upravo.

cicimici -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:02:21)

gdje da je preuzmem

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:07:31)

Sad čekam odgovor. Ako ne bude kroz sat onda zovem i trazim Esu.

m.i.n.a. -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:10:58)

Ako uspijemo dobiti odobrenje za kutiju...ne znam kolika je moze li se prevuci na djecijim kolicima..ostavicu A kod nane a kolica povuci..

m.i.n.a. -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:12:10)

Ne znam jos jel ok i treba li dozvola ili sta vec ali da probamo po skolama..bar ovim srednjim gdje su veca djeca..u mioje doba skolovanja svako malo se skupljalo..
Mozemo teglicu ili kutiju manju i nek svako ubaci..pola marke svako bice koja stoja..

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:16:11)

U skolama ne moze nikakao kao fizicko lice, samo registrovana pravna lica. Zahtjev se uputi pismeno i odobri se uglavnom. Kutije se mora prevoziti u autu i mora je nositi musko jer je zaista teska. Sjećete se one kutije sto je stajala za Kenu u TC dva mjeseca? Kutija je staklena a postolje od nekog metala prilično teškog. Palačinko javi cim nesto saznas. Kutija se preuzima u Igradnji

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:17:14)

Joj žene ja imam poslaaaa vjerovatno cu ostati ovdje do 19 pa pravo u Centar[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:37:06)

Kazu fine seke iz Dzananovica da su dobile mail pa cekaju direktora da odobri. Poslat će mi na mail odgovor. Hvala im!

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:45:52)

Cure pričala sam sa Esom prije minut..imamo odobrenje za kutiju večeras iod 19!!!!!!!!!!!

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:46:23)

Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivnnnnnnooooooooooooooo

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:50:36)

upravo me zvao i taj neki gospodin Nijaz..rekla sam da smo mi od 19-21 večeras dole..i da ga nazovemo .kad budemo tamo..imam ja broj

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 11:54:34)

Bravo henna, tako to ide, oma u rebra [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Tako mi je drago!

Sad jos ostaje preuzimanje kutije od Nedi

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:05:54)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] za kutiju. Eh sad da se dogovorimo za kutiju. Hocemo li uzeti ovu skaklenu ili cu napraviti kartonsku i oblijepiti lecima? 

m.i.n.a. -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:09:46)

Nedi mozda je bolje da napravis..kontam ako je ova tako preteska,ko ce znat mozda budemo trebale vise dana je koristit...opet kako se vi dogovorite..ako ima jos kakvog posla da se obavi recite...moze li se sta sa skolama mailom dogovoriti,mada bih mogla i direktno otici...moze li se preko rr,spominjete neke akreditacije...

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:09:58)

Svejedno. S kojom nam je lakše baratati? Bilo bi dobro da može nekoliko dana stajati bez obzira bile mi tu ili ne

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:13:32)

Meni je svejedno. Ova staklena moze stajati i nekoliko dana nije problem a kartonska ne moze jer je lagana i svako je moze "smaknuti" i treba joj stolić. A opet sa kartonskom je lakse deverati. Kako god hocete samo mi javite

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:16:06)

Staklena. Nek stoji par dana. Uz kartonsku uvijek neko mora dežurati. Kartonske su dobre za sat-dva kad neko stoji uz njih.
Cici-mici je spominjala prijevoz.
Kod nas je malo auto mislim da ne moze stati u njega kutija i postolje.

Nedi -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:21:28)

Kako cemo je prevesti?
Hena koliko smijemo ostaviti kutiju u Centru? Na koliko smo dobili dozvolu? Jel kod glavnog ulaza? (da je mozemo gledati iz Evrope[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Ko ce biti ovlasten za vadi novac iz kutije? To ce se dogovoriti sa Nijazom - obicno budu dvije osobe i Nijaz uvijek mora bitiprisutan. Kod koga ce biti kljucevi?

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.4.2011 12:25:37)

Pošto je henna trazila dozvolu za danas od 19-21
onda je najpametnije da pravimo kartonsku kutiju
za večeras
a za kasnije da vidimo s nijazom šta ćemo i kako ćemo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>