Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.12.2014 7:06:40
Mya_81 RR
Ima li kafe sutra?
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.12.2014 10:17:27
mala86
jel ima sta od kafe danas?
< Poruku je uredio mala86 -- 9.12.2014 10:18:25 >
_____________________________ Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.12.2014 17:13:26
niki83
Heheh izgleda nista
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.2.2015 14:56:20
Penelope82
Kafa?[sm=smiley1.gifSutra?Prekosutra?TC?Ekran?
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.2.2015 15:13:54
ananas_ze
e kad?
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.2.2015 15:39:19
Mya_81 RR
Meni bi vise odgovaralo prekosutra. Svejedno lokacija.
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 9:36:18
Penelope82
Cetvrtak?Moze 18.10h? Ako necemo voditi djecu,mozemo i u Passage,Film i sl
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 9:38:37
hatepsut
Pratim
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 9:40:17
Penelope82
IZVORNA PORUKA: hatepsut Pratim
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 9:48:59
Hannica
IZVORNA PORUKA: Penelope82 Cetvrtak?Moze 18.10h? Ako necemo voditi djecu,mozemo i u Passage,Film i sl ne kontam ovo 18.10 h?
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 10:05:00
Penelope82
Pa,meni tako odgovara,hebo ga ti Odvedem S na trening u ta doba Moze kag god hocete ETO
< Poruku je uredio Penelope82 -- 4.2.2015 10:07:48 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 10:07:43
Hannica
Pa jel 18 ili 10?
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 10:08:22
Hannica
ili 18:10?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 10:08:50
Penelope82
IZVORNA PORUKA: Hannica Pa jel 18 ili 10? U šest i deset
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 10:10:01
Penelope82
A ja cjepidlake....Odoh se kazniti zbog izostavljene jedne tackice....Ne,predlazem da se nadjemo 18 Oktobra
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 10:19:53
Hannica
IZVORNA PORUKA: Penelope82 A ja cjepidlake....Odoh se kazniti zbog izostavljene jedne tackice....Ne,predlazem da se nadjemo 18 Oktobra Nisam cjepidlaka..samo volim da je sve jasno. Ja mislim da mogu. Sutra, jel tako?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 14:39:15
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Penelope82 A ja cjepidlake....Odoh se kazniti zbog izostavljene jedne tackice....Ne,predlazem da se nadjemo 18 Oktobra Nisam cjepidlaka..samo volim da je sve jasno. Ja mislim da mogu. Sutra, jel tako? ja mogu...al ako cete u centar... daleko mi film..a ni ne znam gdje je passage
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 14:50:04
Penelope82
Ne znas gdje je Passage?! Ima li jos neko da ne zna Moze Centar Ko ide? Kad ide?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 14:53:21
Hannica
IZVORNA PORUKA: Penelope82 Ne znas gdje je Passage?! Ima li jos neko da ne zna Moze Centar Ko ide? Kad ide? Ja ne znam gdje je, a ne znam ni Film. Možda i znam ali ne znam da se zovu tako , slabo mi idu ti nazivi. Zapamtila sam Dubrovnik, Mimozu, Evropu i T- caffe.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 14:55:45
Penelope82
Film se nekad zvao Tina,a Passage je odmah uz Stari sat na Mokusnicama ...Sad? I jesmo li se dogovorile za sutra?Ja cu povesti S ako cemo tamo kod nove igraonioce
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 15:05:55
Hannica
Ja sam za centar. Peny ne mjenjaj nam kolotečinu.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2015 7:41:48
Mya_81 RR
Ja mogu veceras. Vdila bih Minju tako da nam treba igraona.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2015 9:54:06
Penelope82
U koliko sati? Ko jos dolazi sigurno?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2015 10:00:36
Mya_81 RR
Ne znam ko dolazi sigurno osim M&M Hocemo u 7? U TC?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.2.2015 10:03:34
Penelope82
Moze li ranije?Selenu odvedem na trening u 18:10 i treba mi 5min do Centra
Anketa
Bebica.пеперутка16 Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?
Oznake