Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.12.2014 10:17:27
mala86
jel ima sta od kafe danas?
< Poruku je uredio mala86 -- 9.12.2014 10:18:25 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.2.2015 15:13:54
ananas_ze
e kad?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 14:53:21
Hannica
IZVORNA PORUKA: Penelope82
Ne znas gdje je Passage?! Ima li jos neko da ne zna
Moze Centar Ko ide? Kad ide?
Ja ne znam gdje je, a ne znam ni Film. Možda i znam ali ne znam da se zovu tako , slabo mi idu ti nazivi. Zapamtila sam Dubrovnik, Mimozu, Evropu i T- caffe.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2015 14:55:45
Penelope82
Film se nekad zvao Tina,a Passage je odmah uz Stari sat na Mokusnicama ...Sad? I jesmo li se dogovorile za sutra?Ja cu povesti S ako cemo tamo kod nove igraonioce