Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.6.2014 12:14:37
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
i ja
kad cemo ja i ti? u koliko?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.6.2014 15:50:41
mala86
Moze u 18.40 kod moje zgrade? Autom cemo, a trebam prije kafe do dm-a kratko..
moze vidimo se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.7.2014 11:59:06
Penelope82
Juuuhuuuu,ima li koga? Ova moja tema dostiže 130 stranica ,a mene nema vec godinama Da,da....zaboravila sam password i morala sam se logovati pod ovim nickom Piju li se kakve kafe u Zenici?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.7.2014 18:16:26
mala86
IZVORNA PORUKA: Penelope82
Juuuhuuuu,ima li koga? Ova moja tema dostiže 130 stranica ,a mene nema vec godinama Da,da....zaboravila sam password i morala sam se logovati pod ovim nickom Piju li se kakve kafe u Zenici?
haha penelopa
hocemo kafu,ali ajd da sacekamo sljedecu sedmicu da prodje Bajram
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.7.2014 18:00:10
Penelope82
Ma,Perla je kod teniskih terena,odmah pored Centra.Tamo je super za djecu,pa sam kontala da bi bilo dobro ako bude toplo vrijeme.Medjutim,kako stvari stoje s vremenom,imam osjecaj da zivimo u Londonu ili bolje receno u kakvoj dzungli Mozda ce opcija ipak biti Centar Meni odgovara od prekosutra navecer,pa nadalje...Eto dajte neki termin
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.7.2014 10:23:16
mala86
I hocemo li piti kafu? Meni odgovara sutra tj.petak u 19h, staro mjesto
i meni odgovara sutra :-) prva sam smjena