RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (7.9.2013 15:00:56)

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: Hannica

[sm=smiley19.gif]

A joj [sm=smiley13.gif] [sm=smiley1.gif]
Mala i ja smo te bas spominjale, hajde kazi kad mozes sljedece sedmice da pijemo kafu, necemo voditi djecicu, bas onako da odahnemo [sm=jezicek.gif] Ili kad budes znala javi taj dan i skontat cemo se [sm=smiley2.gif]

Nazalost ja uvijek mogu,ja i co'jek u mene smo nezaposleni. [sm=jezicek.gif]
Samo javite kad vi mozete da rezervisem mm da on ne bi sta isplanirao. Ne mora biti navece,moze i u toku dana,samo ne rano,jutra su nam prebukirana.

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (7.9.2013 16:21:32)

Ja ne mogu ujutro jer ja radim [sm=jezicek.gif]
Dobro, onda dogovorimo se, i Henna ce rado s nama, cule smo se!

Nego mala86 svi su oni isti, djeca ko' djeca [sm=bravo.gif] a nama je bilo super, ne zalim se nista [sm=smiley36.gif] samo eto kazem sljedeca kafa bez njih (djece) [sm=jezicek.gif] Neka malo muzevi igraju ulogu babysiterki [sm=bravo.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 10:43:34)

Nista kafa, a?! [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 11:08:32)

Veceras?

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 12:23:18)

curi mi nos 3 sedmice...vi odlučite kakva mi je sudbina[sm=smiley1.gif]

ananas_ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 13:46:14)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Veceras?

u sati?

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 13:55:43)

E eto ja ne mogu. Mogu sutra, mogu juce,

Mya_81 RR -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 14:03:40)

Ja sam na mozda i za veceras i za sutra (jedino sto veceras soliram, a sutra sam sa priljepkom [sm=smiley36.gif]).
Koliko sati?

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 14:43:10)

ajmo onda sutra :-)

vec je mozda i kasno za neki konacan dogovor za veceras
a znam da je niki druga smjena

Cenzura83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 14:54:51)

Drage moje Zeničanke,nadam se da nije problem sto ovdje pitam, ali bih vas molila ako neka zna fin stančić za iznamjljivanje da mi javi. Prijateljica radi u DZ, odgovaralo bi joj da nije predaleko odatle, jer pjesači.Neka garsonjera ili jednosoban po pristupačnoj cijeni. Do sada nije mogla nista naći, kaze sve isto ili losije od stana u kojem je, a skuplje.Pa eto, ako neka ima bila bih joj jako zahvalna na tome.

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 15:11:38)

IZVORNA PORUKA: Cenzura83

Drage moje Zeničanke,nadam se da nije problem sto ovdje pitam, ali bih vas molila ako neka zna fin stančić za iznamjljivanje da mi javi. Prijateljica radi u DZ, odgovaralo bi joj da nije predaleko odatle, jer pjesači.Neka garsonjera ili jednosoban po pristupačnoj cijeni. Do sada nije mogla nista naći, kaze sve isto ili losije od stana u kojem je, a skuplje.Pa eto, ako neka ima bila bih joj jako zahvalna na tome.

moj savjet je stalno pratit pik,bm radio i nasu rijec oglase utorkom
i odmah zvat

nazalost imam podosta podstanarskog iskustva [sm=hudicek1.gif]

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 15:25:43)

Pa u Novoj Zenici bi se moglo naći takvih malih stanova...ima ih, ali su brate skupi.
A sad mahalska, prijateljica radi kao doktorica na dječijem?[sm=smiley1.gif]

Mya_81 RR -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.9.2013 16:19:16)

IZVORNA PORUKA: mala86

moj savjet je stalno pratit pik,bm radio i nasu rijec oglase utorkom
i odmah zvat

nazalost imam podosta podstanarskog iskustva [sm=hudicek1.gif]

Al' kad napisu stan pogodan ...pa nabroje za sve osim za djecu dodje mi da ih u top strpam [sm=hudicek1.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 8:24:52)

Ima u Novoj Zenici, ja znam za jedan koji se upravo izdaje, nenamjesten, novogradnja cini mi se, garsonjera. Ako budete zainteresovani salji pp.
I moja seka je konacno nasla stan [sm=bravo.gif] smjestaju se [sm=smiley36.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 8:30:25)

I da, sto se kafe tice, ja mogu u petak [sm=smiley1.gif]
I danas sam druga i to do pola 8, nema me nigdje poslije, samo u krevetu [sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 8:32:08)

niki bas mi je drago za seku [sm=bravo.gif]

(uzivo ces mi sta,gdje.. [sm=smiley2.gif] )

nego jel pijemo kafu veceras [sm=smiley1.gif]

ja mogu [sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 8:35:32)

sutra je petak [sm=smiley1.gif]

mogu ja i sutra [sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 8:41:55)

vezano za stan

zalosno je kakve rupe ljudi nazivaju stanovima i jos kaze namjesten je [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
mi smo cak imali situcaiju da im je bilo draze da imamo zivotinju nego malo dijete [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 8:53:35)

IZVORNA PORUKA: mala86

vezano za stan

zalosno je kakve rupe ljudi nazivaju stanovima i jos kaze namjesten je [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
mi smo cak imali situcaiju da im je bilo draze da imamo zivotinju nego malo dijete [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Ma bjezi [sm=smiley13.gif] stvarno ima svakakvih ljudi..
Ja vam eto veceras ne mogu, ali sutra da![sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 9:13:18)

I moja seka je konacno nasla stan user posted image smjestaju se user posted image

Eee super :)
Napokon [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Cenzura83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 10:01:04)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa u Novoj Zenici bi se moglo naći takvih malih stanova...ima ih, ali su brate skupi.
A sad mahalska, prijateljica radi kao doktorica na dječijem?[sm=smiley1.gif]

jesi mustra, kako odmah provali [sm=smiley2.gif]
?

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 10:10:59)

IZVORNA PORUKA: palachinken

I moja seka je konacno nasla stan user posted image smjestaju se user posted image

Eee super :)
Napokon [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Cenzura83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 10:21:46)

niki hvala puno, cim je dobijem i pitam da li joj odgovara javim se, iako mislim da joj odg namjesten, jer nije iz ze, tako da bi sve stvari morala kupit.

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 10:29:26)

Cenzura [sm=smiley2.gif]
Sad svi znamo o kojoj je dr. rijec [sm=smiley36.gif]

Cenzura83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.9.2013 10:42:33)

ubiće me [sm=smiley9.gif], nije valjda jedina brate?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>