RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (17.7.2013 9:24:30)

znači četvrtak...19 h ulaz TC Dzananović..klasika [sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (17.7.2013 9:37:36)

E joj. Bez mene. [sm=smiley13.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (17.7.2013 9:38:40)

IZVORNA PORUKA: palachinken

E joj. Bez mene. [sm=smiley13.gif]

pa hajde da prebacimo večeras..kad ne postiš ???

palachinken -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (17.7.2013 9:48:53)

Ma ne mogu ni večeras, imam već nekih obaveza

Neca xxx -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (17.7.2013 11:07:52)

IZVORNA PORUKA: henna ze

znači četvrtak...19 h ulaz TC Dzananović..klasika [sm=smiley1.gif]

Ok. Dogovoreno onda. [sm=smiley1.gif]
Zao mi je što neću upoznati forumašice koje poste pa zato ne mogu doći. Ali biće još prilika, kada prođe Ramazan. [sm=smiley1.gif]

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (17.7.2013 20:51:35)

Neco..dušo draga..meni danas iskrsnuo neki put..idem ujutro u 5 sati..vrćam se isti dan..ma polomicu se..ja moram da vozim..

tako da od sutra nema nista..posalji mi broj moba u pp..pa te zovem cim uzmognem[sm=smiley13.gif]

Neca xxx -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (18.7.2013 1:38:07)

Neco..dušo draga..meni danas iskrsnuo neki put..idem ujutro u 5 sati..vrćam se isti dan..ma polomicu se..ja moram da vozim..

tako da od sutra nema nista..posalji mi broj moba u pp..pa te zovem cim uzmognem[sm=smiley13.gif]

Ma nema problema. Šaljem ti pp. [sm=smiley1.gif]

Hajde mi samo potvrdite da ipak ima kandidata za kaficu. Koliko se sjećam,sigurno dolaze sretna mama i hatepsut. Nemojte me sutra ostaviti da sama stojim ispred TC sa karanfilom u ruci. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (18.7.2013 18:48:26)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Ma nema problema. Šaljem ti pp. [sm=smiley1.gif]

Hajde mi samo potvrdite da ipak ima kandidata za kaficu. Koliko se sjećam,sigurno dolaze sretna mama i hatepsut. Nemojte me sutra ostaviti da sama stojim ispred TC sa karanfilom u ruci. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja imam mamu na iftaru,dosla mi s posla ,nisam svracala na ovu temu [sm=smiley13.gif] nadam se da neces biti sama,mozemo s djecicom i preko dana kad nije puno vruce.

Ninushka -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (18.7.2013 21:39:31)

Evp da se prijavim za kaficu pa kad god. [sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (19.7.2013 0:47:01)

Nego... Recite vi meni: što me danas sve izradiste za ovu kaficu? [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif] Punih 45 minuta sam se vrtila ispred TC i po centru i zagledala svaku ženu sa bebom. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Odoh vam ja sutra u Sarajevo. Vidimo se onda nekom drugom prilikom. [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (19.7.2013 2:15:53)

[sm=smiley13.gif] Bas mi je zao Neco, kod nas te kafe nikad nisu sigurne 100%, ili budu otkazane u zadnji tren, ilivse pojave dvije zene umjesto 10.[sm=smiley36.gif] Bas mi je zao sto si cekala, nikakvi mo smo domacini.[sm=smiley9.gif]

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (19.7.2013 7:36:33)

E Neco bas mi je zao [sm=smiley13.gif] pa nismo potvrdile dolazak,ja kazem mogu kad god ali nisam potvrdila da dolazim.Ovako i ti nas izradi [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

Neca xxx -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (20.7.2013 0:49:25)

Ma ne zamjerim vam puno. [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif] Znam kako to ide. A dosta vas je reklo da nećete moći doći. Znam da je Ramazan pa je zato i timing bio malo nezgodan. Samo mi je žao što nismo imali priliku da se upoznamo.

Hannice, ja vas ne smatram domaćinima. I ja sam tu poprilično domaća. [sm=smiley1.gif] Nadam se da se vidimo uskoro.

xxx

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 12:07:13)

Kad ce kafa?

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 12:45:12)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Kad ce kafa?

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hajmo' odmah veceras [sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 12:52:56)

uh i ja bi s vama popila kafu [sm=smiley1.gif]

ajd dogovorite se pa da vidim mogu li se ubacit [sm=smiley36.gif]

dosla bi sa Leonom vjerovatno jer dovoljno svekra maltretiram sa cuvanjem ove sedmice [sm=smiley36.gif][sm=smiley29.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 13:46:32)

Meni stvarno odgovara veceras, ne salim se [sm=smiley36.gif] 19h, u TC. Povela bih i ja dijete, a mala86, mozemo zajedno, i auto imam [sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 16:25:44)

IZVORNA PORUKA: niki83

Meni stvarno odgovara veceras, ne salim se [sm=smiley36.gif] 19h, u TC. Povela bih i ja dijete, a mala86, mozemo zajedno, i auto imam [sm=smiley36.gif]

evo sad pisem hanici
ja cekam kumovog brata i tatu da stignu iz Rovinja da im kljuc od stana dam
trebali su oko 4 ali ih jos nema a ja nemam broja
kum otiso u Gradisku pa tetku,pa ih ne moze on sacekati

jedino da pricekate pa ako dodju do pola 6 da vam sms posaljem

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 17:28:02)

Ma nema veze..necemo pobjeci, dogovorimo se onda drugi put. [sm=smiley1.gif]

ananas_ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (21.8.2013 23:06:14)

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: Hannica

Kad ce kafa?

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hajmo' odmah veceras [sm=smiley36.gif]

dajte ba zene kafa se pije cetvrtkom [sm=smiley1.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (22.8.2013 8:02:07)

Ne, ne, petkom! [sm=jezicek.gif]

m.i.n.a. -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (27.8.2013 20:03:57)

Vece...
Pitanje nema veze sa kafom al da upitam...djecaka trebam odvest na pregled,mislila sam kod dr.karmen u primu...nalaze bih povadila u medikomu..jedne prilike na pregledu kod dr.karmen u dispanzeru sama mi je rekla da su validniji nalazi u medikomu nego u primi....
Ima li neki drugi jos dr.privatno da radi a da je isprobano dobar..
Decak na vratu ima kao lopticu,koja se vidi samo kada okrene glavu na jednustranu...kontam da je neka zlijezda ali moram na pregled ici...bas sam zabrinuta...

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (28.8.2013 11:11:12)

Ja djecu nisam nigdje privatno vodila osimu primu, a ni tamo vise nemam namjeru, udjes, za 5-6 minuta te ogule za stoju i hajd papa, osim sto su , mozda, malo ljubaznije nego u dispanzeru nikavu bolju uslugu nisam dobila. Njihovi nalazi mi sene svidjaju na pr. Nalaz urino kulture urade za par sati, bilo kad u toju dana, a svi znamo da se UK radi tri dana sa prvim jutarnjim urinom. Znaci nije bitno sta i kako, bitno je samo sto vise para da uzmu, jos kad mi na racun uracunaju labaratorijski mTerijal hoce mi nesto biti.

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (28.8.2013 11:22:18)

Ja sam svojoj N vadila jednom nalaze u Medicomu i s tim nalazima isla u dispanzer, niko mi nista nije rekao.
A slazem s Hannicom kad je Prima u pitanju.

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (28.8.2013 11:25:45)

I ja sam Edvinu vadila nalaze u Medicomu.. drugačije su ref.vrijednosti, mislim, za odrasle su, ali svaki pedijatar zna taj nalaz očitati.. Tako da ipak, više sam za Medicom..

A Prima samo kod sunećenja, niš drugo..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>