RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

sheri -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.5.2013 17:22:46)

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: sheri

e na ovu kafu cu i ja sletiti [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

Jesmo li mi to sad kone!? [sm=smiley1.gif]

Cacadu je out! [sm=jezicek.gif]

Intermeco je koliko vidim ok[sm=smiley36.gif]

ja iznad cacadua, tacnije tacno iznad pekare odvratne [sm=hudicek1.gif]. di ste vi?

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.5.2013 17:27:13)

Hajd na balkon da se masemo onda [sm=smiley36.gif]

Ja u zelenoj preko puta[sm=smiley1.gif]
Malo prije sam se smijala..citavo naselje na balkone se poredalo i gleda bijelu limuzinu..a neke se udavace secu u minjacima [sm=jezicek.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.5.2013 17:30:26)

I da, hocu da kazem Gali sve je jos uvijek isto kao sto si opisala.. Ze se ne mice s mrtve tacke [sm=smiley36.gif]

sheri -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.5.2013 17:31:00)

ej i ja sam virila svatove [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. a Nora ih je ispratila, sva odusevljena [sm=jezicek.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (11.5.2013 17:33:35)

Moja iz kreveta pita Jesu li to svatovi!? Cula ih[sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 12:12:04)

niki i seri nemojte tamo daleko nam je [sm=hudicek.gif] dodjite vi kod mene i henne na paviljon [sm=sad.gif]

sheri -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 12:24:18)

na paviljon, ili ono iznad paviljona cemo petkom i subotom ;) [sm=jezicek.gif], a onako usputna kafica moze ovdje blize nama [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 14:03:29)

na paviljon, ili ono iznad paviljona cemo petkom i subotom ;) [sm=jezicek.gif], a onako usputna kafica moze ovdje blize nama [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif] Zar to mjesto jos radi [sm=smiley16.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 14:03:49)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif] Zar to mjesto jos radi [sm=smiley16.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 14:09:52)

Sto se tiče Travnicke stanje je prilično mirno....Nit se ko ženi, nit udaje....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ne sjećam se kad sam svatove čula u mojoj ulici....

henna ze -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 14:28:18)

Niki.. ne provaljuj se..

glavno izlaziste ti je ppclub do paviljona...al to samo ako imas kakvog terenca, limuzinu da natoprčiš na trotoar, na autobusku stanicu i cestu..da ljudi ne mogu prolaziti..dok ti srčeš kaficu sa pogledom na svog ljubimca na četiri tocka.i sigurno je za djecu..pustis ih i neće daleko.odmah pod autobus...

katasrtofa...

a terc..herc..kako li već..sta mislite tu......
i dobro je te svadbe uglavnom završe na paviljonu, pa imamo prekorasne zvuke što bi trebalo biti pjevanje..i roke koke ojhaaaa..do nekih doba...

najbolje je nama hajm mi na ćevape kod bešlica..svi po 4 komada

sheri -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 15:24:31)

IZVORNA PORUKA: henna ze

Niki.. ne provaljuj se..

glavno izlaziste ti je ppclub do paviljona...al to samo ako imas kakvog terenca, limuzinu da natoprčiš na trotoar, na autobusku stanicu i cestu..da ljudi ne mogu prolaziti..dok ti srčeš kaficu sa pogledom na svog ljubimca na četiri tocka.i sigurno je za djecu..pustis ih i neće daleko.odmah pod autobus...

katasrtofa...

a terc..herc..kako li već..sta mislite tu......
i dobro je te svadbe uglavnom završe na paviljonu, pa imamo prekorasne zvuke što bi trebalo biti pjevanje..i roke koke ojhaaaa..do nekih doba...

najbolje je nama hajm mi na ćevape kod bešlica..svi po 4 komada

e zenke moje drage, hajte vi kod mene na kofi, majke mi kod mene samo minimax crtici drmaju i nebrojeno puta "mama" se cuje, al dobru kafu napravim [sm=jezicek.gif], i sigurno je, osim kad nagazis na kakvu malu igracku

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (12.5.2013 21:17:52)

E kono stvarno je red da i ti s nama popijes kaficu, nisi cini mi se od proslog ljeta.. A seke se mogu igrati [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (13.5.2013 11:28:51)

Drage moje...vidim ja da se vi ne mozete dogovoriti oko te kafe u br pa da vas ja pozovem na kaficu,kolace i tresnje kod mene na selo.[sm=smiley36.gif] Danas selimo,nisam sigurna da li cu gore imati internet pa koristim posljednje trenutke ztivota u carsiji da vas pozovem kod mene.Sve ste dobrodosle,prisustvo djece obavezno.[sm=smiley36.gif] Javim ja ovim tetama ciji br.imam kada tresnje budu za ruckanje.[sm=smiley36.gif] Ozbiljna sam,auta imate,potrpajte se i bujrum.[sm=smiley1.gif]
Poziv je otvoren do pocetka sezone grijanja.[sm=jezicek.gif]
Javite mi kad organizujete neku kaficu,mozda dodjem biciklom.[sm=jezicek.gif]
[sm=smiley31.gif]

sheri -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (13.5.2013 19:14:32)

e vala hanice, ja cu ti doci na tresnje, njih bas volim, kafa i moze i ne mora [sm=smiley1.gif]. a di ti selis?

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (14.5.2013 7:55:22)

Hannica seli?! Raspotocje [sm=smiley1.gif]
Bas mi je drago, znam da je jedva cekala..i djecici ce biti puuunoo bolje, samo neka su zdravi.
A meni se isto svidja ideja, pa kad nam se javi idemo!![sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.5.2013 21:36:20)

Hanice [sm=bravo.gif]

I ja zivim u kucu ,isto vazi poziv i kod mene,ima i tresanja i jagoda [sm=smiley1.gif] velika terasa (zakapijana) do duse brdo jeste ali malo kondicije nije na odmet [sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.5.2013 21:40:16)

[sm=smiley31.gif]

Za hate i henna-ze.

hatepsut -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (15.5.2013 21:44:03)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=smiley31.gif]

Za hate i henna-ze.

Gali [sm=smiley31.gif] za tebe maxuz imam ribizle [sm=bravo.gif]

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (25.6.2013 15:04:53)

OoOOoLAAAlLALAA..A..A...ima li kakve kafice na pomolu?

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (25.6.2013 15:05:40)

I da..i kod mene ima fino dvorište..može kafa uvijek..bujrum..

Mya_81 RR -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (25.6.2013 16:09:28)

Da, bas nije dugo bilo nikakvo druzenje.

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (25.6.2013 16:21:07)

Slazem se.[sm=smiley1.gif]
Mogle bismo dogovoriti kaficu..moze i negdje u carsiji, ne moramo uvijek ni u TC..[sm=jezicek.gif]

sretna_mama -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (25.6.2013 16:26:48)

Samo da dogovorimo termin..i povedite djecu..i ja ću Edvinka..

niki83 -> RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) (25.6.2013 16:51:13)

Kad vama odgovara..? Npr. cetvrtak?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>