Tidzi -> RE: prvi pregled-razocarenje (26.8.2009 10:36:38)
|
Draga moja, ja sam u drugoj trudnoci bila trudna 11 sedmica, znaci gotovo 3 mjeseca, a da nijedan test koji sam uradila, a bilo ih je mnogo nije pokazao +. Ni sma se ne sjecam koliko je bilo UZ, znam samo da sam isla na pregled svake sedmice, kada sam utvrdila da perioda kasni. Dr se nisu mogli nacuditi da ni vadjenje krvi nije pokazalo trudnocu. Davali su me sve i svasta da dobijem menstruaciju, jer su na kraju mislili da moze biti samo poremecaj hormona. Nakon druge terapije da bi perioda dosla, uzasno sa povracala, prakticki se nisam odvajala od wc-a, posjetila sam opet dr, da bi covijek ostao u soku, kad je jos jednom uradio UZ i rekao "Drago dijete, pa ti si trudna, a plod odgovara starosti od 11 sedmica! Nemoguce!" Srce je odlicno kucalo! Posle jos dosla 2 ginica, da bi isto rekli sto i moj ginic. Tako da smo sledeca 2 mjeseca imali razne pretrage i kontrole, da se vidi da li one tablete da dodje perioda naskodile plodu. I hvala dragom Bogu, moja se beba rodila ziva i zdrava! Ovo je moje iskustvo, a kada nekom to ispricam, ne moze da vjeruje i kaze da je to nemoguce, ali eto, moguce je!
|
|
|
|