lavica -> RE: Ljubav, paznja, njeznost! (19.3.2008 16:48:22)
|
Ja cu vam za pocetak ispricati kako smo mi iznenadili moju mamu kad je otisla u penziju. Poslednji dan koji je radila, iskoristili smo da joj spremimo iznenadjenje. Ona inace odlicno slika, i radi ulje na platnu, ali vec duze vrijeme nije imala nista od opreme koja je jako skupa. Tata, seka i ja smo joj sve to kupili, od stalka, platna, uljanih boja, cetkica itd, sve to fino zapakovali, a onda sjeli na telefon i pozvali brdo gostiju i naglasili da moraju svi doci u isto vrijeme da je iznenadimo. Naravno spremili smo citavu gozbu, hranu, pice, kolace i cekali da mama dodje sa posla. Posto je radila u skoli vec je dosla sa punim rukama poklona od kolega i djece i nije ni slutila sta je ceka to vece. Mi smo se svi ponasali kao da se nista ne desava. Sledeca scena, zvoni neko na vratima, kad su poceli svi da dolaze i naviru odjednom mama samo sto nije pala u nesvjest. Dok je ona docekivala goste ja i seka smo postavile sto i sve spremile, a tata je nestao. Kad su se svi smjestili vratio se i tata, ja i seka smo joj urucile poklon i svi smo plakali kao kisa zajedno sa njom, ali naravno od srece! Onda tata opet nestaje na par minuta i vraca se sa jos jednim poklonom. Kupio joj je ogrlicu, prelijepa je! (kad sam vidjela ogrlicu znala sam zasto nasi radnici nisu dobili 13-tu platu) i opet smo se raznjezili. To vece je bilo nezaboravno i za nju i za nas! Bila je prava zurka i svi smo uzivali!!! Eto toliko od mene za pocetak! Nadam se da nisam oduzila puno, skratila sam koliko sam god mogla! Ljubi vas i voli vasa Lavica![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
|
|
|
|