mišur -> RE: Zagrebana beonjaca oka (11.9.2009 12:22:08)
|
Super! Drago mi je da nije ništa ozbiljno! Sad ćete se par dana zezati sa tim kapima, ali proći će i to... Bitno je da nema nikakve upale ni infekcije... Vezano za Lukine trepuške, i nama su rekli da ćemo morati na operaciju, ako se stanje ne popravi..Vodili smo ga kod jednog specijaliste iz Zagreba koji dolazi ovamo i on nam je rekao za to...Objasnio je da se radi u totalnoj anesteziji i da se skine višak kože, da bi se zategla koža, da trepavice pravilno rastu..Ako sam ga dobro razumjela.. Hajde, draga, pitaj tvoju tetu zna li još ponešto o toj operaciji-koliko je dječak tad imao, jeli bila u totalnoj anesteziji, koliko je trajao oporavak, kako je to sve skupa izgledalo? Pošto ga je ona čuvala, pretpostavljam i nadam se da se nečega sjeća... Bitna mi je svaka informacija, i ne mogu da kažem da mi je drago da ima još takvih slučajeva, jer se radi o još jednom malom dječaku kao što je i moj, nego mi je nekako bilo lakše kad si napisala za ovaj slučaj,vidim da moj Luka nije jedini...I vidim da to možda i nije toliko strašno, koliko se ja toga pribojavam, jer sam tako skontala iz tvog posta... Javi mi na pp ako nešto saznaš i jubi malu grebačicu Dželilu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|