zvecka
|
Zene drage jos uvije se ne nalazim u toj situacij, do tog momenta je ostalo jos 4 mjeseca!!! Strah da bi moja djevojcica mogla biti ljubomorna osjecam vec od samog pocetka moje trudnoce,,,promijenila sam stav prema mojoj Lejli,,bila sam poprilicno stroga,,,moralo se znati sta se smije dirati a sta nesmije,,,od kako sam trudna pocela sam imati osjecaj da je to razlog sto sam stroga a u stvari sam i prije bila takva. sve smo joj priustili ali sto nije za djecu branili smo joj! Popustila sam ili kad bi malo zagalamila pekla bi me griznja savjest,,,cak sam par puta zbog toga i plakala pa je pocnem ljubiti i grliti i samu sebe pitak kako ce biti kad se rodi beba????? Vidim da vam je tesko i da je kod HANADI otprilike razlika izmedu dijece kao sto ce biti kod mene. Ja sam odlucila da ako bog da beba kad dode da Lejlu zadrzim u njenoj sobi,beba ce takode da spava od prvog dana u svojoj sobi,,zbog toga nece nadam se biti problema,,a i ovdje bi mi babica koja ce me obilaziti rekla da grijesim ako ih stavim kod mene u sobu. A sto se tice radova oko bebe pokusacemo zajedno sve da odradujemo,,,rodbine nemam nikog osim dvije jetrve u blizini pa i to nece biti problem,,,,Moja lejla nece morat slusat sto vase djece moraju Nadam se da ce sve biti ok,,,,do tada cu se pokusati psihicki i fizicki pripremiti na sve nadolazece momente,,vidjecu da pricam i sa odredenim osobama u savjetovalistu o tome sta i kako se trebam ponasati prema mojoj curici,,,,JAKO ME TO BRINE!