Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav cure! Hitno mi treba vasa pomoc. Danas sam bila kod gin. i rece mi da imam upalu grlica maternice. Th. je Polygyinax i Gynophilus 12dana uvece. Je li neko od vas vec koristio ovu kombinaciju? Sad sam zbunjena da li koristiti jedne posle drugih ili u kombinaciji??? Jednostavno nisam shvatila doktoricu sto mi je postalo jasno tek kad sam dosla kuci
Da li ima neka od mamica, da je koristila Neo Penotran vaginalete u toku dojenja? Naime ja sam radila papa test, rečenoi mi je da imam Gardnerella bakteriju, dr. mi propisao te vaginalete, ali u upustvu piše da bi se dojenje trebalo prekinut u toku liječenja. Moja bebica ima 4 mjeseca i isključivo doji. Nemam pojma šta da radim.
Molim vas za pomoc i ja sam dobila ove iste vaginalete a dojim bebca pa ne znam da li ih koristiti ili ne?
Pozdrav, pila sam nedavno antibiotik i naravno poremetio je kiselost iscjetka. Nisam isla kod ginekoloha jer znam sta ce.mi propisati, pa sam uzela macmirror i kremu canesten. E sad me zanima koliko obicno traje terapija sa macmirror vag. Mislim da je 7-8 dana al u kutiji ih ima dosta pa da vidim zna li neko
Ja sam koristila Poliginax prije par mjeseci i mogu ti reci predobre su. Kupila sam u Tuzli 11KM, dode 6 vaginaleta. Imala sam blagu upalu i pojacan iscjedak, i nakon 3 vaginalete iscjedak je prestao i nisam vise ni koristila. Ostale su mi 3. Nakon ponovljenog papa testa upale i iscjedka nije bilo vise. Prije njih koristila sam cantarion vaginalete.
Koristila sam i ja Poliginax 3 dana prije drugog poroda..i stavljala po 2..ujutro i navecer..i za tri dana rijesila upalu. Ali to je bilo prije 2g.skoro Sad mi opet treba..a u apotekama ih nema