RE: Spolni odnosi u trudnoći (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Mirkica -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 12:12:26)

ne znam vesela je li, ali ja sam se uvjek zalila na to i ona mi je uvjek pregledala grlic to dobro znam al et bilo je uvjek ok hvala Bogu

Neca xxx -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 15:58:32)

Spolni odnosi u trudnoci - oksimoron. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Barem u ovoj trudnoći. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Šalu na stranu. Ako je trudnoća uredna, bez kontrakcija, krvarenja, otvaranja, onda nema potrebe za apstinencijom. U slučaju bilo kakvih komplikacija, ljekari preporučuju apstinenciju jer muška sperma može pospiješiti otvaranje grlića, ženski orgazam, kao i stimulacija bradavica mogu doovesti do kontrakcija. Tako da onaj ko ima rizičnu trudnoću ipak ne bi trebalo da rizikuje.

ajla86 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 17:01:27)

evo jedne koja je apstinirala 9 mj i prezivila sam,mm malo teze [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
samo sad puuuuno vive uzivamo...mozda stp 9 mj+40 dana su ucinili cuda....ko da mi je 16 god kokica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tratinčicaa -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 17:04:15)

IZVORNA PORUKA: ajla86

evo jedne koja je apstinirala 9 mj i prezivila sam,mm malo teze [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
samo sad puuuuno vive uzivamo...mozda stp 9 mj+40 dana su ucinili cuda....ko da mi je 16 god kokica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Još jedna koja apstinira 4 mjeseca...i nastavit ću i dalje, a sve je ok. A primjetila sam ako se pipkamo [sm=smiley36.gif] da mene pupa počne da bolucka. Još neko? [sm=zmeden.gif] Pozdrav veliki svima. [sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 17:06:10)

prvu T apstinirali svih 9mj zbog dijagnoza prijeteceg prijevremenog poroda a prije toga prijeteci pobacaj

u ovoj T se jedva opustili prvo nismo par sedmica pa sam ja prekinula apstinenciju:))) nadam se da nece biti problema aBd

tratinčicaa -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 17:11:08)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

prvu T apstinirali svih 9mj zbog dijagnoza prijeteceg prijevremenog poroda a prije toga prijeteci pobacaj

u ovoj T se jedva opustili prvo nismo par sedmica pa sam ja prekinula apstinenciju:))) nadam se da nece biti problema aBd

Bebice 11, koliko mj. trudnoće imaš? Meni niko nije sugerirao ni da apstiniram ni da se upuštam u odnose ni jednom trudnoćom, jednostavno naša odluka.

Bebica11 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 17:16:40)

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Bebice 11, koliko mj. trudnoće imaš? Meni niko nije sugerirao ni da apstiniram ni da se upuštam u odnose ni jednom trudnoćom, jednostavno naša odluka.

ma na pocetku smo jos 10sedmica
u prosloj T mi nisu govorili al bilo mi je jasno da ne smijem jer sam krvarila,strogo mirovala a sad sam sama procijenila smijem li nije dr nista rekla

tratinčicaa -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (23.4.2013 17:21:20)

Onda se opusti i uživaj [sm=smiley36.gif] Ja nekako ne smijem, kao što rekoh...čim počnem sa zagrljajem, mene stomak podsjeti da ne radim to [sm=smiley36.gif] Možda se i ja predomislim [sm=smiley2.gif] i dragog iznenadim. Hvala ti na odg. Želim ti puno sreće!

Lilitu -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (10.6.2013 8:08:52)

Mi u 23 sedmici i moramo apstinirati i dalje jer nisko nosim pa da ne dodje do krvarenja, plasim se da cu zaboraviti kako se to radi [sm=hudicek1.gif] nije da mi ne nedostaje al' bebica mi je najbitnija

*andjela* -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (10.6.2013 9:57:46)

Meni je prva trudnoca,doktorica na kontroli,rekla da je sve ok,tako da kod nas nema apstinencije bar ova prva 3.mjeseca,vidjecemo sta ce biti dalje

mimi_2in1 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (10.6.2013 16:44:42)

I meni je prva trudnoca i trenutno nema nikakvih strasnih smetnji , hvala Bogu. Iz pocetka sam imala neke kontrakcije pa mi je tada dr skrenula paznju da mirujem, i da tada izbjegavamo odnose. al sada je sve ok. noooo ne ide nam bas , sto me skroz cudi jer nam je prije bas dobro islo :D mm se morao braniti od mene bukvalno :P al sad ...meni trebaju saaaati da se zagrijem...tacno mene prođe zelja, a mogu zamisliti tek njega hudog... ne kontam. svi govore da je zelja povecana u trudnoci i vlaznost..a kod mene sve obrnuto. :( sve se tjesim proci ce nakon trudnoce...spali smo na jednom sedmicno a i to nekako jedva... pih!

tratinčicaa -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (10.6.2013 16:58:01)

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

I meni je prva trudnoca i trenutno nema nikakvih strasnih smetnji , hvala Bogu. Iz pocetka sam imala neke kontrakcije pa mi je tada dr skrenula paznju da mirujem, i da tada izbjegavamo odnose. al sada je sve ok. noooo ne ide nam bas , sto me skroz cudi jer nam je prije bas dobro islo :D mm se morao braniti od mene bukvalno :P al sad ...meni trebaju saaaati da se zagrijem...tacno mene prođe zelja, a mogu zamisliti tek njega hudog... ne kontam. svi govore da je zelja povecana u trudnoci i vlaznost..a kod mene sve obrnuto. :( sve se tjesim proci ce nakon trudnoce...spali smo na jednom sedmicno a i to nekako jedva... pih!

A koja si sedmica tr.?

mimi_2in1 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (11.6.2013 11:09:52)

a trenutno sam u 24 sedmici :)

tratinčicaa -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (11.6.2013 12:48:50)

[sm=bravo.gif] i sve će se nadoknaditi, samo nek sa [sm=duda.gif] bude sve ok Pozzz

malena27 RR -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (11.6.2013 12:50:11)

Mm se nije usudjivao nikako iako su meni hormoni divljali [sm=smiley13.gif]

EEDITH -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (11.6.2013 14:31:33)

nismo morali apstinirati,znači [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mimi_2in1 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (12.6.2013 10:42:50)

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

[sm=bravo.gif] i sve će se nadoknaditi, samo nek sa [sm=duda.gif] bude sve ok Pozzz

Ma slažem se, neka je ona dobro i neka fino napreduje... A za sve ostalo bit će vremena.[sm=smiley1.gif]

mmmmmmm -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (13.6.2013 11:25:42)

kad se mora prestat? zadnjih 6 tjedana?

veeseelaa -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (13.6.2013 11:30:29)

IZVORNA PORUKA: mmmmmmm

ko to kaže?

veki_aki -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (13.6.2013 11:39:08)

Sa drugim smo zadnji odnos pimali 7 dana pred porod a i to zato sto sam lezala u bolnici 4 dana pred porod, dakle moze sve to poroda[sm=smiley36.gif]

Cenzura83 -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (13.6.2013 14:52:26)

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Mm se nije usudjivao nikako iako su meni hormoni divljali [sm=smiley13.gif]

Isto draga malena, jednostavno mu je to creepy pogotovo kad vidi kako se beban mrda u stomi, nema šanse [sm=smiley36.gif]

budućamama -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (13.6.2013 18:11:29)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ko to kaže?

spolni odnosi se mogu imati do kraja ako je sve ok s trudnoćom. Jedino o čemu treba voditi računa je da prostaglandini iz sjemene tekućine mogu pospješiti otvaranje [sm=smiley1.gif]

mmmmmmm -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (14.6.2013 12:31:42)

IZVORNA PORUKA: budućamama

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ko to kaže?

spolni odnosi se mogu imati do kraja ako je sve ok s trudnoćom. Jedino o čemu treba voditi računa je da prostaglandini iz sjemene tekućine mogu pospješiti otvaranje [sm=smiley1.gif]

ma tako pise u trudnickoj, super onda, muz ce se obradovat [sm=smiley36.gif]

kaye -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (20.6.2013 10:46:20)

hvala Bogu sve je uredu pa nema ni zabrane... tako da i kad smo najumorniji to nas odmara :))

emef -> RE: Spolni odnosi u trudnoći (25.9.2013 17:21:59)

drage moje, zna li neka, da li su zabranjeni odnosi kada imam skracen grlic maternice...sada je 40 mm Tako pise u nalazima, ja iskreno ne znam ni koje vrijednosti su normalne, al doktorica mi je rekla da bi odma trebala na bolovanje. Za odnose mi nista nije rekla, nit je meni u tom trenutno naumpalo da je pitam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 17 [18] 19   Sljedeća stranica >   >>