[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.3.2013 12:23:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Silver -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 12:25:33)

Ma onako...predobro misljenje imam u pocetku, pa kasnije slijedi hladan tus![sm=smiley13.gif]

majlam -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 12:28:02)

Cim progovori osoba, znam sta mogu ocekivati. Kada ih procjenjujem, preko nekih svojih i objektivnih i subjektivnih kriterija, svrstajem ih u kategorije. Ruzno zvuci, ali je istina. Te kategorije nisu bolje ili losije jedna od drugih, vec su razlicite i takvima ih nastojima razumijeti i prihvatiti. Zato sa "crnim Ciganinom" kafu mogu popiti [sm=smiley36.gif]

stella -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 12:28:43)

Pa eto snalazim se mislim dobro[sm=smiley36.gif] ugl nakon nekog vremena svi pokazu kakvi su,mozda sam malo opreznija nego prije al sve je to ok.Ako se i pogrijesi koji put i to je ljudski[sm=smiley1.gif]

ljubičica 28 -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 12:40:58)

Nekad dobro, nekad i pogriješim. Ali je činjenica da sam s godinama opreznija i bolje procjenjujem nego dosad.

EEDITH -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 13:38:50)

uglavnom ne pogriješim

animagical -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 14:16:57)

meni se na prvu slabo ko dopadne, pa se kasnije mogu samo pozitvno iznenaditi. zivjeli skeptici.

amra_sa -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 14:35:25)

Nemam predrasude, tačnije trudim se da ih izbjegavam, kao i da budem skeptična. Nisam ni ograničena a ni ishitrena ( u tim situacijaa) pa da na prvu donosim kojekakve zaključke. Prvi dojam je kod mene onako pro forme, čista formalnost. Ja osobu gledam iz više uglova, desi se da mi se neko dopadne na prvu kao osoba, a poslije se pokaže da to nije to. Dešavalo se i da mi se neko ne dopadne na prvu ali se dopadne na petu npr- [sm=smiley36.gif] Za prijatelje biram isključivo one koji su spremni pomoći i biti uz mene u nekim teškim situacijama, isto i uzvraćam. Poznanica i drugarica za kafu i ćaskanje imam jako puno, prijatelja/ica imam nekoliko i dobro ih čuvam. Kad bih gledala sve i tražila dlaku u jajetu ja nikad ne bih imala ni poznanika a ne prijatelja. Nisam namćor i ne volim namćore. Djela mi sve govore, riječi, tu i tamo - to sam već jednom rekla. Kad treba, znam i da procjenjujem i ocjenjujem. Slobodno mogu reći da mi je to profesionalna deformacija. [sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: Kako procjenjujete ljude? (11.3.2013 18:54:02)

Uvijek me vodi neka intuicija i ubjeđenje da su svi ljudi dobri...Loša procijena u 50% slučajeva....Volim otvorene i iskrene ljude jer sam i sama takva....Ako mi neko ne odgovara i ne pružam mu šansu da mi se približi....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]