SdZ -> RE: bolni odnosi :( (27.9.2010 14:40:51)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: SelmydZanky Da li poslije menstruacije imate bolan odnos, prvi put nakon menstruacije?? Ja osjecam uzasno peckanje unutra i boli jako bas kao "so na ranu". Imam jaku upalu, to je potvrdjeno kod ginekologa, ali vec mjesec dana se pridrzavam svih uputa i lijekova koje mi je dao. Prije menstruacije nisam osjecala to peckanje sto vise pocela sam uzivati jer sam seksualno aktivna od kako sam braku, ali evo nakon ove menstruacije me uzasno boljelo, pa me zanima je l' inace prvi put uvijek neugodno i pomalo bolno ili je to samo kod mene. imam isti problem, koje uloske koristis? mene always pravo iziritiraju, pa me uvijek pecka i zacrveni se poslije, tipicna upala Ja koristim Feel fine i zadovoljna sam s njima. S vanjskim dijelom nemam problema, ali zato unutrasnji dio vagine uzasno pecka. Ne znam objasniti tu bol. Imam upalu kao sto rekoh, ali prije menstruacije sam se osjecala kako treba za vrijeme odnosa, ali prvi put nakon menstruacije - umirem, ne mogu izdrzati. Koristim cak i med, namazem ga kao mast.
|
|
|
|