Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Drage moje, hvala Vam svima na lijepim željama, naš "mali " je rođen sa 4 kg i 54 cm, a izašli smo iz bolnice sa 3,790 kg. Nadam se da ćemo lijepo napredovati aBd. Ma hoćemo, naravno, pa od sada kupimo savjetre na forumu BEBA. Zasada se oporavljamo i učimo jedno na drugo, pa se javimo uskoro.
Moja draga Golubice, hvala puno na otvorenom forumu.
Superstar, drago mi je da smo se srele, oprosti što se nismo bolje upoznale, ja sam bila sva pogubljena i sve se nekako spontano odvilo, čestitam i ja tebi na tvojoj bebici i želim vam sve najbolje.
Scarlett, cestitke od srca povodom rodjenja malog bebacha, da je ziv, zdrav i sretan...Ma sve najbolje...Tebi brz oporovak i da uzivas u majcinstvu svaki dan...Cestitam!