Esmica
|
Na drugoj slici ne znam dal ti curica ima uloske,ja ne bih rekla,i uvijek su me nervirale ove slike gdje se vidi da je pelenica lijepa i kako samo super pristaje,medjutim u praksi uvijek idu zastitne preko,ne vidi se vise pelena,i unutra ulosci (kad je dijete vece,moraju ulosci). U tekstu ima neistine,prvo pelena moras imati mnogo,i opet ih peres svako drugi,treci dan,ako redovno mjenjas.Ja ih imam oko deset_ak,s tim da sam naravno cekajuci da se isuse i operu koristila tetre,i inace kako je curka rasla,pocele su joj smetati platnene,pa smo preko dana koristili tetra. Da je jednostavno i prakticno nije.Jest ako uvijek stavljate cistu pelenu,i ako ne morate nista deverati oko njih,a morate. Da je bebi super u suhoj platnenoj,jeste,a kad je mokra sigurno joj nije super.Zamislim sebe s platnenim uloskom,mokrim.Brrrrr. O cuvanju okolisa necu... Definitivno su prakticnije tetra pelene,jer se lahko suse,peru,i uvijek sam imala ljepsi osjecaj prema njima,jer su jako tanke,i nekako ciste,dok prema sivenim uvijek imam osjecaj dali je nesto ostalo unutar medju slojevima. Ne znam mamina cura zasto si protiv tetra pelena, Ja ih imam jos od prvog djeteta,ali tad ih nismo koristili kao pelene,vec za brisanje poslije kupanja.Tek s trecim sam ih koristila kao pelene,i kupila sam dodatnih 10 komada.Nikad na njima nemam fleke,i ako bude,malo sode i sve ode. Njih sam koristila i kao uloske za dojenje.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.1.2012 20:24:54 >
|