pipidugacarapa -> RE: platnene pelene (10.7.2009 13:42:50)
|
Samo da se pohvalim da nam se prosirila porodica za jednog malog clana - Jovana je rodjena 08.06.2009. u 15 i 55. Tezina 3700 gr, i duzina 53. Dobrica je, mirna a radoznala, maza koja voli da se miluje na ramenu dok je nosimo da podrigne, voli da joj se pjeva, guce sa nama, gleda krupnim okicama kao da bi nesto rekla :) Mama je odusevljena, a tata potpuno sarmiran! Pazimo je, citamo sta je dobro sta nije i eto, pisem kako bih i ja dala doprinos temi ZA koriscenje platnenih pelena. Ja sam ih nabavila od mamine cure i, obzirom da je pupak otpao, namjeravam da pocnem da ih koristim. Onda cu pisati o tome kako mi ide i kako se snalazimo. Uglavnom, obzirom da me nije dugo bilo i da nemam vremena jos uvijek (gledam bebu i kad je mirna i kad spava, ne odvajam se od kreveca :) ) ovjde cu navesti samo link iz novina "ALO" o stetnosti jednokratnih pelena. Nadam se da onda nece biti potrebna ubjedjivanja i prevodjenje engleskih tekstova, nego ce i one "nevjerne Tome" moci da se informisu. Slijedi link: http://www.alo.rs/vesti/13344/Gel_iz_pelena_moze_da_ubije_bebu
|
|
|
|