ivanak -> RE: Koliko se mjesečno troši na bebu? (14.8.2009 22:58:10)
|
Prvo djete ti je najskuplje, što se tiče kupnje krevetića, malog ormarića za robicu, robica, sva potrebna kozmetika... Meni je mama kupila krevetić, koji u Hrvatskoj košta oko 1300 kn, robice i ostalih potrepština u vrijednosti 500 kn mi je platila. A sad, ja i muž smo kupili nešto malo robice, ali najviše smo dobili. Tako da se ne trebaš oko robice zabrinjavati - kupi najpotrebnije ( body kratkih rukava par komada, dugi rukav za svaki slučaj, meda ). Šugaman za kupanje. Mi smo ispočetka kupovali pampersice, ali smo skontali da su violeta još bolje, ali i jeftinije ( jumbo paket - 80 komada, 95 kn ). Vlažne maramice isto od Violeta, pa to ti je sve oko 110 kn. Od kozmetike kupi mrežice za pupak, sterilne gazice, sprej alkoholni, žuti prah kad otpadne pupak, bebi se često začepi nos pa kapi za nos, D3 kapi, šampon MU Stella, ulje za tijelo, oko 350 kn max. Kolica ti odmah ispočetka ne trebaju - najbolje ti ga je iznjeti u košari za bebe, to ti je negdje oko 200 kn. Dobili smo kolica, BUBU oko 1000 kn. Ormarić i kadica sve zajedno oko 800 kn.
|
|
|
|