Selminja -> RE: Štrajk dojenja (25.5.2012 16:33:54)
|
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 IZVORNA PORUKA: Selminja Pod štrajkom se podrazumijeva kompletno i stalno odbijanje sike? To onda kod nas nije, ali me bas brine ovo njeno ponašanje. Zadnijh 10-ak dana se izmučim dok prihvati dojku, to kad je budna, navečer uredno doji. Odbija siku, ja je često stavljam na dojku, svakih pola sta do sat vremena povuče 3-4 puta iz dojke i to je to. Ne plače niti primjetim da je gladna, ali se u golu vodu pretvorim dok je prinesem dojci. Naročito pred spavanje je nervozna, izvija se, gura me od sebe, plače.... i nakon sve te ceremonije zaspi bez da je pošteno podojila. Mijenjala sam mjesto dojenja, načine, nisam nervozna niti pod stresom uopste da bih tome prepisivala ovu situaciju, nisam dobila niti ima naznaka da ću. Ona od drugog mjeseca stavlja rukice u usta i puno bali ali mislim da je za zubiće rano, nema nekih naznala na desnima. Baš sam iscrpljena od ove situacije. Meni ovo zvuci bas kao zubici [sm=smiley1.gif]. Bila si u pravu lulu, zubi su je izmučili tada, sad vec imamo 2 zuba i sikimo ko u dobra stara vremena. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|