Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da li je moguć sterilitet zbog spontanih poba... 11.8.2009 10:14:01
Dinchi
Molim vas pomozite.....Imala sam dva spontana u dvije godine zadnji prosle god u februaru i od augusta prosle god pokusavamo opet bebicu ali nista.......Dali je moguc sterilitet kod zene zbog spontanih pobacaja?
< Poruku je uredio mamy RR -- 26.8.2009 16:14:40 >
RE: da li je mogu sterilitet zbog spontanih p... 11.8.2009 10:24:08
Dinchi
Ma nista mi nisu rekli moj dr koji mi je vodio trudnocu je rekao"da to nije nista netrebaju jos nikakve pretrage pa cak i ako se desi jos jedan spontani"i sama neznam sta da radim ni gdje kod kojeg dr da idem....
RE: da li je mogu sterilitet zbog spontanih p... 11.8.2009 10:28:59
hanabanana
Praksa je da se ispitivanje vrši nakon trećeg spontanog. Ali ja ga ne bi čekala, nego bi tražila pregled. Nekada se zna desiti da do spontanog dolazi do obične bakterije koja se liječi antibiotikom kod jednog ili oba partnera.
RE: da li je mogu sterilitet zbog spontanih p... 11.8.2009 10:31:59
željana
draga Dinchi i ja sam imala dva spontana pobačaja imam jedno dijete i sad sam ponovo trudna nadam se aBd da će sad sve biti u redu tako da nemoj da brineš bitno je da možeš ostati trudna samo glavu gore
RE: da li je mogu sterilitet zbog spontanih p... 11.8.2009 10:37:14
Dinchi
HVALA na lijepi rijecima.......A vjerujem da me razumijes kako mi je.....ja sam se uplasila zato sto pokusajemo stalno a jos nista nema pa sam pomislila mozda su spontani nesto promijenili......
RE: da li je mogu sterilitet zbog spontanih p... 11.8.2009 10:57:08
ivana st
Dinchi draga to sam se i ja znala zapitati i u potpunosti te razumijem. Svi ginekolozi kažu da je normalno imati tri spontana a tek tada se odluče raditi detaljne pretrage, ali ja bih ti savjetovala da sad obaviš sve što je potrebno. I nastoj se toliko ne opterećivat sa trudnoćom(znam da to nije nimalo lako) jer će i bebica prije stići.