budućamama -> RE: cuvar djece u vrticu muskarac? (18.6.2013 12:16:20)
|
IZVORNA PORUKA: kitty76 Jeste da kasnim sa odgovorom nekih 2 mjeseca, ali nikad nije kasno. Imam dobar razlog, a to je jedna mala plačljivica od evo 2 mjeseca. Tea lana, da, moj sin ide u taj vrtić, a vidim da i ti dobro poznaješ situaciju kod njih. Ja samo imam riječi hvale za cijelu ekipu iz tog vrtića. Svi su preeedivni, i vjerujte, kada vidite sa kakvim entuzijazmom rade ti ljudi, pomislite koliko bi dijete propustilo da je, recimo, kući sa tetom čuvalicom. I par godina kasnije drže istu prednost pred ostalim vrtićima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a za dragog učitelja imam samo riječi hvale. Malo je reći da ga volim, ja bih ga kući povela da i kod kuće čuva moje pile [sm=jezicek.gif]. Lik je predivan s djecom, svaki put kad ga pitam kakva je bila zna mi napamet reći sve, od doručka do užine, načina ponašanja, je li bila nervozna i sl, što npr nije bio slučaj s ranijim vrtićem. Odgovor je bio: bila je dobra, i to je sve. Ekipa u ovom vrtiću i dalje zaslužuje sve pohvale, otkako mi je Una tamo dijete je postalo puno otvorenije, slobodnije, veselije i intelektualno je napredovala [sm=bravo.gif] Prezadovoljna sam i ne bih mijenjala učitelje ni za brdo karamela [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|