Misica84 -> RE: Kontakt sa bivsom/bivsim (8.8.2009 15:35:07)
|
Jao vesela, ja i ti kao blizankinje, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Ja mislim da ljubomora nevodi nicemu. I ja ponekad spiuniram iza mm kao James Bond, ali mu nikad rekla nisam, sta znam. Nego ja pratim i sutim, a i mutim! U vecina slucajeva sve se samo rjesi. Sto se tice kontakta s bivom/bivsim. MM licno nema kontakta s bivsim, jer su to sve bile bez vezne avanture. A ja imam vec prijateljski odnos s mojim bivsim. On i mm se isto znaju i druze. On je cak vozio limuzinu koja je mene kao mladu vozila na opstinu. Bas neki dan dolazio nas kum s zenom i mi gledamo nasu svadbu. Sad na DVD se vidi kako kum u prolazu poprica nesta s jednom curom (koji mi svi znamo osim njegove zene) na svadbi, ma ni sec. to nije trajalo. Njevoga zena napravi citav haus, sta on prica s njom, poce se derati (Nejgova je zena zivila u Bosni, oni se vjencali mjesec prije moje svadbe, tako da je ona dole bila i cekala papire) itd. Kad smo se ja i moj muz odvalili smijati. Kazem ja njima, cemu svadja, ovaj moj prijatelj, koga ste vidjeli u svatovima prvo mladu ljubio pa onda mladu vozio na vjencanje. hahahaha I mi se tako smijemo a oni blehnuli. Kaze moj muz, pa sta je, svi smo mi imali zivot i prije braka, ali bilo i proslo, a moja zena nije ruzna ni mutava da nije imam momaka prije mene, Tako da su se oni usutili! Znaci samo sabur i posmatraj. A on da hoce nesta s njom, nebi joj prico o tebi i djeci i obrnuto!!!
|
|
|
|