Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nedavno sam čitala o dva slučaja (čini mi se jedan u Njemačkoj i u Americi) gdje su bebe zaboravili u autu na tako visokim temperaturama i gdje su oba slučaja nažalost tragično završila....ma, strašno
A danas sam u nekim dnevnim novinama pročitala (ne znam gdje), ali u nekom trg.centru je mama zavezala dijete špagom i tako ga vukla po podu ....dijete jadno bilo puno modrica....sva sreća ljudi su odmah zvali policiju i nadam se da će se tamo dugoooooooo zadržati....
Ija sam prije jedan mjesec gledala na Opri zenu koja je isto zaboravila dijete u autu i to se nazalost tragicno zavrsilo,a ona se vadi time da je imala previse obaveza i usljed toga "zaboravila" dijete Posto sam i sama majka dvoje djece i puna obaveza koje nosi zivot smatram da imam pravo da osudjujem takve "roditelje"ako se i mogu nazvati takvim imenom.UZAS UZAS
sta reci za ovakve roditelje...c c c bilo vruce ili zima nebi mi palo na pamet ostaviti dijete u kolima na tako dug period i 5 min. je previse...nikad ne znas sta dijete moze uraditi...
Boze dragi A ja budem sva na trncima kad parkiram ispred pekare na Kovacima i odmah do auta kupim hljeb dok su mi djeca u autu. Nikad nisam ni pomislila da ih ostavim unutra a ja udjem u kakav granap To je grozno, jadno dijete sa takvim roditeljima
Uzas uzasni....... nebi mogla dijete uposte ostaviti da sijedi samo u autu dok ja idem po shopingu. Radije ako cu sama ici ostavim dijete kod svekrve ili tete koja ga cuva dok ja obavim kupovinu i opet zurim kuci.....A otac se taj brine sto mu je slupano auto....treba mu glavu slupat....nazalost ima i takvih slucajeva...najgore je to sto neduzna dijeca stradaju....
Ovakvi ljudi ne bi smjeli imati kucnog ljubimca a kamo li dijete
Bas jucer sam s muzem vidjela dijete SAAAMO u autu ispred Skenderije . Dijete je bilo staro oko 5godina, cini mi se. Ne znam samo kako neko i na tren moze dijete ostaviti samo u autu. Meni je uvijek hiljadu misli u glavi (sta ako ovo, sta ako ono...).
Ma ne treba njih ''stabilizirati'' vec sterilizirat..mamu im glancersku... eto ja i lanuh...ma ja bih to odmah po kratkom postupku..da ne budu na teretu ni drzavi..a od njih nikad nece biti nista bolje...samo godinama mogu usavrsiti svoj monstrumski um, ocito predodredjen samo za bolesne nakane..
< Poruku je uredio ledy blue -- 12.8.2009 22:04:27 >
ne mogu da vjerujem da ovakvi glupaci postoje ako citate ovo hajte kod nas da vas naucimo kako se ponasa prema malom stvorenju ili jos bolje dajte je nekom paru koji ne moze da ima djece i koji ce cjeniti i zahvaljivati bogu za njeno postojanje i zato sto je zdrava MANIJACI JEDNI!!!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change