Chuchi -> RE: Kupujete li u second hand-ovima (7.8.2009 11:50:15)
|
Ne kupujem u second-hand-ovima samo iz razloga sto su ovdje kod nas skupi! Da se razumijemo, kod nas tete malo nalickaju majicu iznosanu 100 puta, i prodaju za 10-15 KM pa i vise, a ja odem u Azel i kupim novu majicu za 5KM iste kvalitete, nadjem svoju velicinu, odgovarajucu boju, a novo je novo! Nije sad da samo u Azelu kupujem, nego samo poredim, dajem primjer kako su nasi secondH skupi. a i vecina zena ako ce vec kupiti polovno, ode na buvljak na pijaci pa razabire (butik sagni se) , ja licno jednom otisla sa zaovom ko fol na buvljak i opet kupila novu majicu za tezgom [sm=jezicek.gif] Ma ne znam, ja sam takva, meni inace treba godina kada sebi nesto kupujem, obidjem od -do i opet ne nadjem sta mi se svidja, a mosh mislit jos ako je polovno [sm=smiley36.gif] A sto se tice zavjesa i paravana, ja imam jedan budzak kod jedne tete koja one fine paravane jeftino proda, i zavjese... uuuu ali to ne tabirim ja nego moja zaova, posto teta blizu nje stanuje kada dobije novu robu, ona nju zovne, pa ova odmah razabere sta valja i kupi nam. Ja samo kazem mogla bih sebi kupiti kakve crvene paravancice... ona to u narednih 3 sedmice meni obezbjedi. Ali da se razumijemo, to su paravani koji u trznom centru novi kostaju 150KM najmanje, ja ih kupim za 10KM! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|