pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: pocahontas mislim da je našoj teti dobro kod nas, i to extra dobro, dali smo joj svu slobodu, mi smo zadovoljni s njom kako se brine prije svega za R u skladu s nasim instrukcijama, ali ipak se zna ko koga tu plaća i sluša....nikada nismo imali konflik, bas nikada...ako nam se nesto ne dopada kod nje, skrenemo joj pažnju i onda od tada radi onako kako smo rekli....i mirna Bosna, ha ja Moja lijepo digne nos kad joj se sta kaze, nadje se uvrijedjenom.... Sto se tice Lane zewni nemam zamjerki, nikad pala, nikad se udarila, trudi se da je nahrani, izvodi je, kuha joj, sve ok ali ne postuje neke moje sto ti kazes intrukcije, malo je puna sebe i jako me nervira ali radi svog djeteta ne zelim je mijenjati...zato ja kazem sta i imam i izadjem! Cak mi je rekla da sam svijecom trazila ne bih bolju nasla?!?! WTF?! Zamalo da je posaljem kuci...pa hebo te zamisli ja svom sefu kazem tako nesto, odmah bi mi radnu knjizicu urucio Otad sam totalno hladna, jedva nabacim osmijeh, nema caskanja, kazem sta imam i preko vrata.... ne znam draga, svašta mi nešto progutamo radi svog djeteta, ali ja tvrdim da bi je ja i m nogom u dupe nabili kada nam ne bi odgovarala po bilo čemu..pa hebo te, ipak je to neko ko haman pa živi s nama...slaže mi pidžamu, prostire mi veš i moje gaće da prostiš..i što je najbitnije, čuva mi i brine se o nasem djetetu...tako da, moraju neke osnovne stvari funkcionirati..moramo se skapirati kao ljudi prije svega...ne mogu ja budala i mahnitih..alahjmanet, ha ja... e da, sto se tiče vrtića, ja haman pa razmišljam da ga nikada ne upišem...mozda onaj obavezni period i vozdra.... ne mogu ja od pet radnih dana u sedmici biti tri na bolovanju..i to, a da ne pričam kako bi samo jednom podnijela da se dva puta za redom razboli i da fasuje streptokoku u nosu....ili e. colli i sl. da mi dođe sa crvenom guzom...a znam milion takvih slučajeva...ni jedna teta ne moze vala brinuti o njih 20 kao jedna o jednom djetetu pa da je ne znam ti kakvo obdaniste..mozda sada tako razmisljam jer mi je prioritet trenutno njegovo zdravlje i higijena i sl. kasnije ce mi mozda i taj socijalni dio postati bitan pa mozda i promijenim misljenje..ko zna...
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.7.2011 13:03:02 >