Anoniman -> RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! (16.4.2010 20:49:48)
|
Ja sam već pisala kako sam sa prvom tetom imala problema i kako sam prezadovoljna ovom drugom. Esma mi je živnula i mnogo toga naučila sa ovom tetom. Ja odnedavno imam jedan problemčić i morat ću ga uskoro riješiti. Kako sam stekla puno povjerenje u tetu, nisam osjećala potrebu da pripremam posebno hranu koju će Esma jesti, već bi joj teta pripremila/skuhala ili izvadila iz zamrzivača nešto što sam ja već pripremila. Ona je od početka znala Esmi donositi kukuruzu, koju bi sama spremila, ili kiflice koje Esma voli. Nije mi se sviđalo da E jede toliko proizvoda od brašna pa sam joj to i rekla i joj je davala te kifle i sl. samo za jedan obrok. No, odnedavno je počela donositi i hranu koju ona kuha (grah, sataraš...) iako ja uvijek u zamrzivaču i frižideru imam nešto što je prikladno i namijenjeno Esmi. Ne sumnjam ja da je sve to što ona skuha ukusno, ali ipak se radi o tome da JA određujem šta će Esma jesti. Počela joj je i davati kekse i grickalice, a ja sam ogroman protivnik takve hrane. Kad joj kažem da joj to ne daje previše, ona mi odgovori da joj da pomalo... no meni se čini da to i nije tako. Morat ću u ponedjeljak porazgovarati o tome sa njom... jer ne želim da zbog toga "pukne tikva" kad smo svim ostalim što radi za Esmu i nas prazadovoljni.
|
|
|
|