Anoniman
|
evo,nadjo temu gdje mogu ispricat svoju pricu.Ja sam trudna 3mjes.vodio me dokt.koji je bio toliko nesposoban ja sam zatrudnila pod upalom pa tako da me ta upala pratila do dan danas.Ali sve se moglo izlecit na vrijeme da je dokt.bio dobar NEBI ZVARSILA OVAKO.Znaci prvi put kad sam imala upalu ostavio me u bolnici pila ceporex i pila 2lit na dan caja.Bila 8dana dobila dabrason,i mirovanje.Medjutim nakon 8dana provedenih kuci dodjem nakon,dva dana meni se pogorsa.Ja ponovo odem kaze on,ajde isperite je(neka ljubicasta tekucina pigment haman se zove )ocisti me sestra i da mi canasten-Bilo mi,mozda 5dana dobro opet se upala vrati,ja odem vikendom izvadim nalaz samo puno,stapicasti bakt.Kaze dezurni dokt.pij samo puno brusnice,ma kakva brusnica mene boliovi rasturaju,caja sam popila ko niko dosada.I nista drugi dan ja naz.svog ginica kaze on,nista draga kupi kakve antibiotike hejj,covjece kakve pa ja sam trudna otkud znam koje da pijem. Odem ja kupim ceporex nista boliovi,i dalje dan noci,ja se bojim za .Kad sam vidila da nema nista od ovog odem privatno,kad sam otisla zena me pregleda kaze draga zeno jel te ikada ginic pregledao kod tebe grlic je upaljen,nije crven vec ljubicast toliko me gad zapustio.Da mi xiclav i vag.i kao bude malo bolje,,izvadila papa i bris na bakt.posto onaj konj od ginica to,mi nikada nije radio a trebao je. Danas odem imam bakt.koja je toliko jaka nije eseri coli,vec neka druga zaboravila sam naziv,od soka toliko,opasna po moj zivot a kamoli po .A mene moj dragi ginic htjeo podvezat pod takvom upalom,mos mislit kaze da je to uradio podlegla bi,ja sokirala se Allahu pa zar takvih ima ljudi.Pregleda me nisam otovrena kaze ,sve zasad uredu sa ali u sek sve se moze promjenit nedo bog da sam ostala kod ginica umrla bi,,placem i sad na pomisao tu i jos moje dijete.Dala mi,inekcije koje su me kostale 400km.imam primat 7dana u ruku znaci u venu pa nadam se da ce mi,istjerat bakt.i sad sam pod sokom.Moram strogo mirovati strogo,.. Molim Allaha da mi pomogne,a onog ginica neka mu Bog sve naplati duplo za sto me upropastio i zapustio da sam mogla umrijet.
|