Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ljub... 3.8.2009 20:23:36
breskvicaa
Htijedoh da otvorim temu da se nasmijemo ali neznam koju pa sad kad sam bila sa svojim cukom sam se sjetila sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ljubimca Ja imam rotvajlera i nista mi nije smijesnije nego kad me pogleda onim svojim pogledom a napravi usi klempave ili kad je ceskim a ona klepece zadnjom sapom tu sliku imate na avataru Voljela bih da razmijenimo ta lijepa iskustva zajedno sa vama ako imate kucne ljubimce Nadam se da nisam pogrijesila sto sam postavila ovu temu ovdje ali ako jesam molim moderatore da je premjeste
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 4.8.2009 1:18:27
Adana
Slatka tema. Ja imam macu i pravo mi je sega kada me vreba ko budalica dos se penjem na krevet i onda mi skoci na nogu, ili dok hodam. I sega mi je kako nekad spava, sva se razbuljezi... uhhh tad bih je mogla pojesti.
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 4.8.2009 9:29:11
breskvicaa
Drago mi je da si pisala na ovu temu Ja mislim da nas nasi ljubimci mogu nasmijati i da su pravo interesantni evo recimo sta mi je jos smijesno kod mog cuke kad hvata muhe i ose i ostale te zivotinjice
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 4.8.2009 9:36:49
Lady26
IZVORNA PORUKA: maida_sa
Drago mi je da si pisala na ovu temu Ja mislim da nas nasi ljubimci mogu nasmijati i da su pravo interesantni evo recimo sta mi je jos smijesno kod mog cuke kad hvata muhe i ose i ostale te zivotinjice
Hahahahahahahaha jao kao da si moju curicu opisala...Imam i ja rotvajlera 2,5 godine stara...Ja blentavijeg psa nisam vidjela u svom zivotu... Npr. kad hoce da udje u kucu, stane na prag, k'o fol se proteze prednjim sapama (unutra naravno) i ako vidi da niko ne reaguje samo ubaci i zadnje i onda se prostre koliko je duga i siroka.....A to sa usima kad se obraduje mi je najsladje, ne lici na sebe
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 4.8.2009 11:42:21
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
Hahahahahahahaha jao kao da si moju curicu opisala...Imam i ja rotvajlera 2,5 godine stara...Ja blentavijeg psa nisam vidjela u svom zivotu... Npr. kad hoce da udje u kucu, stane na prag, k'o fol se proteze prednjim sapama (unutra naravno) i ako vidi da niko ne reaguje samo ubaci i zadnje i onda se prostre koliko je duga i siroka.....A to sa usima kad se obraduje mi je najsladje, ne lici na sebe
Ili kad me nevidi dugo pa pođe da ispusta neartikulisane zvukove ko da ce popricati sa tobom Ili kada kiše
< Poruku je uredio maida_sa -- 4.8.2009 11:46:07 >
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 4.8.2009 13:26:07
Adana
Duse slatke. I moj cuki bi kada me ne vidi dugo tako "pricao" sa mnom i skakao po meni. Blente blentave.
A maca je cudo...hehehehe... I ona je meni sega kada ganja muhe. A i kada vidi nesto vani, recimo goluba ili drugu macu, stane na prozor (ne smije da izadje :)) i onda kao skrguce zubima, lafo prijeti. hahahaha Ma blesava maca skroz.
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 10.8.2009 13:13:50
Leva
Definitivno kada progoni muhe i ose ili kada porprimi onaj zabrinuti izraz, kao ona razmislja o necemu jako ozbiljnom
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 10.8.2009 13:19:55
Lady26
Ja zivim na spratu a svekar i svekrva na prizemlju i kako su na moru ovaj mjesec ja svaki dan otvorim dole vrata "balkonska" koja su ujedno i ulaz u dnevni boravak....I juce ja silazim da curici dam hranu da jede i trazim je, u boksu nema je, ispod stepenica nema je....zovnem je imenom, kad lafica izlazi iz njihove sobe proteze se jedva gleda na oci....
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 10.8.2009 13:59:43
Leva
IZVORNA PORUKA: Lady26
zovnem je imenom, kad lafica izlazi iz njihove sobe proteze se jedva gleda na oci....
Sram te bilo Lady trebala si se sama sjetiti da je pustis u njihovu sobu, sigurno se dobro namucila da udje a da je niko ne primjeti
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 10.8.2009 14:12:07
Lady26
Ma blentav cuko 100%....s njom je cirkus svaki dan....Sram me bilo evo stidim se....kako cu zaboraviti da gospodjicu pustim u dnevni boravak.. a dole joj fino hladovina i hrce li hrce.... Pa npr ako jedem ja nesto i zovem nju da je POMAZIM malo, ona se samo popenje, pridje mi i uzme iz ruke to sto jedem i ode niz stepenice, ma ni da se okrene.....
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 10.8.2009 21:27:43
breskvicaa
Ja sam juce svog cuku posla da ceskim po glavi a ona mi fino namjesti ruku na stomak da je ceskam po stomaku a danas sam je tako izmorila da je popila punu casu vode igrala se fudbala sa njom U sve sam mogla povjerovati ali nisam vjerovala dok svojim usima nisam cula da pas hrce kako moja Beta(cuko) hrce za nepovjerovati
< Poruku je uredio maida_sa -- 10.8.2009 21:33:17 >
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 10.8.2009 21:37:07
Anoniman
Htijedoh da otvorim temu da se nasmijemo ali neznam koju pa sad kad sam bila sa svojim cukom sam se sjetila sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ljubimca Ja imam rotvajlera i nista mi nije smijesnije nego kad me pogleda onim svojim pogledom a napravi usi klempave ili kad je ceskim a ona klepece zadnjom sapom tu sliku imate na avataru Voljela bih da razmijenimo ta lijepa iskustva zajedno sa vama ako imate kucne ljubimce Nadam se da nisam pogrijesila sto sam postavila ovu temu ovdje ali ako jesam molim moderatore da je premjeste
ja citavo vrijeme kontala da je doberman...onda ti je foto izduzen ili imas rota s jako uskom glavom
kako mene moja zna nasmijati to je cudo zna "siziti" na ledzima...znate ono kada legnu na ledza pa se trljaju lijevo- desno pa mi stavi guzicetinu da je ceskam a ostatak tijela spusti pa kada je ceskam po stomagu i zadnjim sapama a ona ih skroz ispravi i naravno kada ganja muhe, ose i druge letece insekte
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 15.8.2009 14:59:03
Niobe
Ja imam pekinezericu Coco i med je medeni. Najvise mi je smijesno kod nje da kad god nesto novo imamo ili cisto, recimo oprani ves ili novu prostirku ili novu deku odmah dodje i izvalja se po tome i ''izmazi'' se sa prostirkom
Duša mala, tako je tužna bila što nije smjela u krevetić kad je došao
evo i par slika:
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 15.8.2009 15:24:46
Adana
Coco je med maji medeni.
I moja hrce, ponekad, i sega je pravo. A smijesna mi je i kada u snu ispusta neke zvuke, valjda nesto sanja.
Neko juto sam je zatekla da jede one spuzvaste bonbone, ono nesto Fini ili tako nesto. Blesaca prava. I ko zalijepilo joj se ali ne odustaje blesa blesava. A inace je svastojed.
< Poruku je uredio Adana -- 15.8.2009 15:28:53 >
RE: Sta vas najvise nasmije kod vaseg kucnog ... 15.8.2009 18:06:39
breskvicaa
Coco je med medeni lutkica prava Meni se danas desilo tetka od MM dolazila i zena sjela na klupu da odmori a moja Beta i jest prozdrljivica kako je zena posla da ustane tako joj je ova ukrala cokoladu iz ruke i naravno pojela
< Poruku je uredio maida_sa -- 15.8.2009 18:07:08 >