veeseelaa -> RE: moje dijete, tvoje dijete (23.9.2010 11:11:02)
|
IZVORNA PORUKA: Rumi IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: lilith ...i mislim da ste mnogo nepravde ucinili jadnoj djevojci svašta[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mnoga djeca ne odrastaju s roditeljima pa nisu kad porastu drska i bezobrazna prema istim..... a ponajmanje ljubomorna na djecu iz drugog braka.... ostavila je pa ostavila, i da nije ona bi našla izgovor da joj je bilo loše, onda bi priča garant išla u smjeru da je očuh nije volio i bla bla bla Znam i djecu koje su majke "povele" u drugi brak pa su strašni smradovi postali, nikad zadovoljni hvala Bogu pa mama ima nas, mene i brata inače bi svega bilo... Moja mama je izgubila jednog sina u ratu iz saosjećanja prema istoj i ne dodavanja nove boli ja nikad ne bi mogla biti kao moja polusestra Usput ona nikada nije ni cijenila ni poštovala ni nanu i dedu, eto oni su je odgojili pa nikom ništa, i na njih je nešto ljuta, samo još razlog nezna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image] djeca razvedenih roditelja jednostavno nikada nisu realna ni poštena, stalno zamjeru i stalno su nezadovoljna i ocem i majkom i nanom i dedom i izgleda (u većini) ne podnose polubraću i polusestre OMG sta sve hodi po zemlji sine, odrasti malo i spusti se na zemlju a zatim se moli Bogu da tvoja djeca i djeca tvoje djece ne dozive jedan jedini dan kakav je imala tvoja polusestra p.s.sory na OT, pretpostavljam da je sad aktuelan drugi problem, ali link sa teme -tudja djeca- ili tako nesto, me prebacio na pocetak ove teme ja ovdje ne kontam problem, ako neko ne želi komunicirati s polubraćom i polusestrama ok, šta sad? ne vidim da bi neko trebao biti navalentam i insistirati na odnosu Anonimna je napisala da njena polusestra ne želi s njom komunikaciju, pa zašto je onda anonimna kriva, ne kontam draga Rumi Ne treba odmah stati na jednu stranu bez sagledavanja činjenica, razumijem ja da je nama svima uvijek žao djece iz razvedenih brakova al vala i neka djeca znaju zezati
|
|
|
|