emma.L
|
Upravo kako suna reče- možda je bolje da se kasnije pokaže kao pravi otac, iako mogu zamisliti kako ti to sve teško pada. MM je plakao kad je saznao da sam trudna, išao na sve preglede i bio na porodu, birao tapete i kupio joj Nike set kad sam bila 5 mjeseci trudna, uredno kupovao uloške kad sam se porodila i tražio pamučne. Sad je zaista super tata, ali nedavno ga pitam hoćemo li zvati tetu da nam čisti stan, ili da Emu odvedemo jedan dan kod nane i nas dvoje se razvaljanimo. Njegov odgovor: "Najbolje je da Emu odvedemo nani, zovnemo tetu, a mi u život." Meni je to recimo zasmetalo, jer i inače pokušava uvaliti svoje obaveze oko Eme svojoj mami. Ovdje nemam ništa protiv svekrve, ženi svaka čast, MM je taj koji kad krene presvući Emu, a njegova mama kaže da će ona, samo produži svojim putem i ostavi ih (iako žena igra oko nje po cijeli dan). Ili kad sam radila od 6 ujutro jedan tjedan, ona je jadna dolazila već u 7 sati kojekakvim autobusima, u krevetu ga nalazila (naravno i Ema još spava u ta doba), a njemu je to super bilo. Neku večer je okupao, a kako nije odavno, uspuhao se- ne zna da ona već ustaje u kadi, lupa tušem i prska okolo, a trebao bi znati. Eto, uvijek ima neko razočarenje. Nego, ti misli o bebici i o sebi- vidjet ćeš tog glupavog osmjeha kad se rodi i pogleda ga, bit će on na koljenima, vjeruj .