veeseelaa -> RE: problem s muzem (14.9.2009 10:55:22)
|
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu joj mene je tako ponekad strah tog djeteta kad ga dobijem, da ce mi moj zivot totalno transformirati! Sve redom zene, i dok sam ja cura bila , nevjeste, sestre, tetke i rodice, komsinice i znane a i neznane ubise pricom kako se sve mjenja sa bebom Ja to pretpostavljam, da su veeeeeeeeelike obaveze, da dodju druge stvari.. slazem se stobom da musko gleda prvo sebe, fudbal, teretana i to.. ali ponekad me tako rastuzi kad cujem to , ja to nazovem strasenje , kad dodje dijete, kad dodje dijete... tako da sad mislim, ma Hocu bebu, ali kad Bog dadne Ima li koja mama da pohvali malo kad se dobije beba i ciji muz nije ispao neki NEcovjek poslije toga.... da pohvali[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] očevi su draga moja manje vezani za djecu nego majke pa je slijed istog da u većini slučajeva gledaju svoja posla jer prvenstveno znaju da ćemo mi sve uraditi da djetetu bude dobro Ja se nekad umorim i kažem mm evo ti dijete ja odoh hodati, odoh kod mame, s jaranicama i sl ali nikad ne odem.... ne mogu da je ostavim, niti da brigu o njoj prepustim njemu jer po mom sve oko nje radi rahljavo
|
|
|
|