Hocu bebu
|
Drage moje zaista je tuzno slusati ovakve price, a svima nam je manje vise slicno. Postoje zaista krajni slucajevi, pogotovo ovo gdje hej cij brane mobitele, prisluskivaju i nahuskavaju muza, mislim to j euzas majko moja Ja sam sa svojom zivjela prvih pola godine, sad smo na drugom katu imam srecu sto moja nije bas napadna da meni vazda visi i smeta mi, vise je tip da se njoj ide i dodje...al i to nervira...kako nas dugo nije vidjela, pa sto sam ja kuhala, pa sto ne sadjemo...al sretna sam sto je vise ne vidim svaki Boziji cijeli dan...Mozete misliti kako me je bilo stid jednom, ja i MM imali smo, jel, odnos...ona sutradan za doruckom di smo skupa jeli kaze : a sta su oni gore nako lupali citavu noc po namjestaju...uhhhhhhhhhhhhh Sad je vec malo drugacija prica, bogami sta mi smeta ja joj ljepo kazem u facu da se ne mjesa u moj brak. Kad vidim da me hoce manipulirati tipa, ah posudi mi peglu, ili ne znam ja otkljucat garazu, ja joj ljepo ljudski upitam da li treba da joj pomognem i da moze odam da rekne.Ostane ko...a sad se manje i javlja... Ono tepanje i opisivanje mog muza kako je ´´ piskio, kakio, juco iz boce maje ´´ vec sam davno prestala da slusammm itd ima toga, ja kuce za sve moje drage, ma znam da je to lako rec, kad ne zivis s njima, al pokusajte ti ignorisat al NIKAD NIKAD nemojte sebi uzmati srcu i plakati ogorcene u cetri zida...niste se zato udale... i nije ovo 18.stoljece...
|