muaaa
|
IZVORNA PORUKA: elvy Jasmin draga,nemogu ja toliko nisko past da toj lupam sakom od sto,ona je sama sei kazna...izdrzat cu ja sve ovo i nadam se uz Boziju pomoc i ubrzo pokupit svoje stvari i svog muza i otic bilo gdje samo znam da ovdje zivit vise necu,ona nas samo iskoristava,nema granicu,samo kuka treba joj ovo treba joj ono,a ja radim,ma sta radim rintam a dovede me u situaciju da nemam hljeb kupit,a o cigarama samo mogu da mastam(dr.sam i imam supre platu),ves perem rucno jer nemem masinu,kad sam dosla ovdje nisam imala se gdje istusirat,sad imam,al da se ona pitala nebi imala....nemam ni spavacu sobu bar ne jos ja mm imamo opremljen samo dnevni boravak i to nam je sve....a on radi vec 10 godina i ima platu nekad i preko 2000 sam,da je bila mati i da ga nije iskoristavala kao sto i sada radi on je do sad mogao da ima vilu,ali zato njegova sestra,zet i brat koji su teski paraziti imaju i kuce i uzivaju a moj m i ja se patimo ko niko....Ja se svake sekunde pitam gdje sam ja to Boze pogrijesila pa me ovako kaznjavas,i molim ga da mi da strpljenja i pokaze pravi put....njoj ce najveca kazna biti kad joj zavrnem ventile a i taj dan ce svanuti......nema draga za mene kafa cigara i trac to one rade od utra do sutra,jedina im obaveza vise na telefonu,al njihov ce jezik sam da im presudi..... Jel ja ovo dobro skontah....doktor si?